|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan helal olsun. güzel balıkmış.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() orhan arkadaşım ilk defa tatlı su kefali gördüm gerci inci kefalı diye van gölünde bir ırk vardı biliyorum ama bu daha büyük maaşallah.nice bol avlar dilerim rastgelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler,bulunduğum yer itibari ile tatlı su kefali(kasna,akbalık,kocaağız)ni gölde yetişen gümüş balığı ile yakalmak hakikaten çok zevkli ama bizim gölde sonbahar da ve dalgalı serin havalarda kıyıya yanaşıyor daha çok,mücadelesi olduğu gibi eti lezzetsizdir.Solucana da pek nadir atlıyor.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Orhan kardeş umarım ıslandığına deymiştir boyuna bakılırsa kafa atışları iyi olmuştur...manzara çok güzel..ortam çok güzel..
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Balık harika Orhan,tebrikler...
|
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler abi.Ben de dün 2 no kaşıkla bu büyüklükte bişey tuttum.Bilgisayarımı kurunca eklicem resimleri.Tutması gayet zevkli.
Bol balıklı günler...
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan Abi güzel balik ...Sizin oralarda alabalik boldur bence sen biraz ona takil
avi daha zevklicir
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Kefali | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 7 | 10-03-2010 08:46 |
tatlısu balıkcılarına | balıkcı omer | Tanışma | 14 | 11-03-2008 14:08 |
tatlısu balıkcılarına | balıkcı omer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 13-02-2008 13:35 |
tatlı su kefali | hallederix | Tatlı Su Balıkları | 3 | 28-08-2007 18:24 |
Deniz Kefali | freediver | Olta Avcılığı Dökümanları | 9 | 24-08-2007 04:26 |