|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar dalışlarınızda bu hayvana hiç rastladınız mı? Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben de hiç duymamıştım bu taraflarda böyle bir hayvan olduğunu, ilginç
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Serkan yaklaşık 15 yıl aletli 22 yıldır dalış yapıyorum.Edremit'ten Antalya'ya kadar çok geniş bir alanda daldım ama böyle bir mahlukatla karşılaşmadım.SAYGILAR
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,bu canlı kesin körfezin temizliğinden mutasyona uğramıştır
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Deniz Echinococcus multilocularisi olabilir.(Ona benziyor).Echinococcus multilocularis kelimesini arama motorlarında aratırsan buldukların seni tatmin edebilir belki...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() bunun denizi fazla ya bu bıldıımız kara yılanı :d gercekten denız yılanından çok farklı...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() vallaha cılgın bır hayvana benzıyo. serrınden cumlemızı korusun rabbım... korkudan ne yapardım bılmıyorum
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende rastlamadım amaduydum ve gödüm aynı yılan deyişikfalan diyil ama ben belgeselde gördüm.ve siyah ve beyazdı şerit şeritti saygılar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Kefali | freediver | Olta Avcılığı Dökümanları | 9 | 24-08-2007 04:26 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |
Deniz Yilani | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 18-12-2005 21:54 |