|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Evet Tunahan 11 yaşında ,çevre bilinci sağlam,sirkülere uyan bir oltacı...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Miço ![]()
|
![]() tunahan tebrikler amcana layık bi yeğen olduğunu göstermişsin helal olsun...
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili tunahan inşallah ilerde çok daha iyi balıkçı olacaksın..zaten bu balıkçılık hastalığı küçükten başladımı sevda gibi oluyor. ama balıkçılık hep hobi olarak kalsın. önce dersler ve okulun... iş hayatına atılınca da önce işin olsun..kahve köşelerine gitmektense balığa gitmeyi herzaman tercih et..
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Boynuz kulaga gecek gibi
![]() terbrikler tunahan
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tunahan kardeşim çok erken başlamışsın sen.Senin yaşından bir sene sonra olta balıkçılığına başladım.Ancak 1 sene sonra geldi güzel balıkar.Sen döktürüyorsun vallahi kardeşim.Süpersin.Hatta muhteşem bile denebilir.Helal olsun sana.Devamını bekliyoruz. Bi de msne ekle beni.Ben rastgeleden balıkçı genç de tanırım.Senin gibi balıkçıdan öğreneceklerimiz dahi olur.
HAyırlı balıklar...
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 14-06-2007 " tarihinde saat 11:06 itibariyle ykmk tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 Nisan Taşova Avı | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 16-04-2007 16:47 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |