|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Miço ![]()
|
![]() abicibim mükemmel bir av raporu ve aynisekilde mükemmel baliklar herzaman bereketinizin daim olmasini dilegiyle rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak kaptan harikasın, elineeee kolunaaaa sağlık.. Ayrıca Erdal bey ve oğlunuda tebrik etmek lazım.. Valla balıkları görünce çok sevindim senin adına..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() Yanlız ben bişi anlamadım yukarıdaki ifade nedir.. bu sakat hakkında delil olarak kullanılabilir.yani kanatimce: ((Bakalım epeyden beri hasret kaldığım pembe'ler ile yarın tanışma ve kucaklaşma fırsatı bulabilecek miyim...? ![]() Burada ne demek istediğini anlamadım .pembe/membe/kucaklaşma/felan/filan/ne iş ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Neye niyet neye kısmet ama, sizin kısmet hep dolu be, İshak Bey.Denizden, karadan hiç fark etmiyor, vallahi.
![]() Tebrik ederim. ![]() Henüz net değil ama kısmetse, biz de planlıyoruz cuma akşamını, c.tesi sabaha bağlayan geceyi ve sabahını da ona ekleyerek. Sabahleyin, tadında bırakıp dönmeyi düşünüyoruz, zira c.tesi işlerimiz var, bu iş olursa bir nevi kaçamak olacak. Hani Orhan Veli demiş ya "gemliğe doğru denizi göreceksin sakın şaşırma", bu aralar sizi de telefonla arayıp "medet ya usta" tadında yardım isteyen "birileri" olursa sakın şaşırmayın derim.Zira bizim hamlık da iyice tavan yaptı, malumunuz. Hamlık kaşıntısı yerine sivrisinek kaşıntısına çoktan razı olduk biz ![]() Bir kez daha tebrikler. Afiyet şeker olsun.
Çağatay Yılmaz. İzmir.1970 Bu mesaj en son " 13-06-2007 " tarihinde saat 22:20 itibariyle Çağatay tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler İshak,değişen programla mercan yerine cipuraları gafil avlamışsınız,bu da güzel,haftaya nasipse olur artık Çeşme,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() ishak abi tebrikler senin alyanaklılar baya sevdi seni....
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ishak Abi tebrikler ama bu böyle olmaz sen mutka video da cekmissindir....
![]() senden video bekliyorum
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi seni değil Burak kardeşimle Erdal abimi tebrik ediyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() İshak çupilerin resmini kaydettim,pcye arka plan yaptım.Telifi neyse veririz...
Harika bir av olmuş... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Miço ![]()
|
![]() çupralar çok güzel gözükyo abi biz burada ancak çiftlik çupisi yiyebiliyoz.. afiyet olsun rastgelsin.....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |
14 04 2007 turna avı | cevat2 | TATLI SU AVI | 18 | 16-09-2007 08:08 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |
23,02,2007 gümüldür | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 10 | 26-02-2007 14:54 |