![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar Merhaba,
Trafik kurallarının önemini hatırlatmak gereği yok. Kendi hayatımız ve baskalarının hayatı açısından hepimizin kurallara uyma zorunluluğu kaçınılmaz. Hatırlatmak istedigim, 21 HAZİRAN SIFIR TOLERANS GÜNÜ olarak tüm Fahri Müfettişler tarafından en ufak bir hataya dahi musamaha gösterilmeyecek. Bilgilerinize Sevgi ve ışıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Her Gün Dikkat Etsek Bence Daha Iyi Olurdu. Dostluklarimizi Daha Uzun Sürdürme Imkanimiz Olur Fenami
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() hergün dikkat edilmesi ve özen gösterilmesi gereken bu derece önemli bir konuya malesef birgünle kalmak çok acı...
paylaşımınız için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kurallara uymayanlar 21 haziranda yola çıkmasalar bence daha iyi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kurallara uymamakta direnenlere yardımcı olucak bi link buldum arkadaşlar..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selam dostlar | gocmen hasan | Tanışma | 11 | 07-10-2009 16:18 |
Sevgili Dostlar | kubilay enginol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 31-05-2009 14:57 |
Merhaba Dostlar. | YörükEfe | Tanışma | 8 | 10-01-2009 09:55 |
selam dostlar | mustfer | Tanışma | 9 | 28-09-2005 15:20 |