![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerinize sağlık, çok güzel balıklar gerçekten. baktıkça tatlı su avına da mı başlasam diye geçiriyorum içimden
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler Selim.Harika avlar...
|
||
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Lütfen dikkat...Sevgili adminlerimiz ,Selim Abinin fotoğroğlarını ne yalan söyleyim yeni gördüm...(Geyikten alamıyorum ki kendimi)Benim sizden isteğim bunlar Selim ÖNER özel albümü olarak sabitlenebilirmi fotoğroflarımıza...Yanlış anlamayın sadece benim düşüncem...Yakışır ama demi....
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlk itiraz benden buna gerek yok nasıl olsa yenileri gelecek bu sene onlar için kendim açacağım bu arşivi.
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yeni fotoğraflarında sakın ha fotoshop kullanma Sekonun ve benim dilimize düşersin.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya sami herşeyi açığa vuruyorsun halbuki balıkları çektirdiğim fotorafcı 1,5 metre bir balık getirmişti onunla resim çektirip yolluyacaktım gerçi biraz zam yapmış 6 euro olmuş bir resim ama olsun genede güzel bir resime değer.
Not:senin tanıdığın vardır ucuza resim çeken izine gelince ayarlada bir hatıra fotosuda ona çektirelim beraber.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Türkiyede balık dahil fiyatı 1YTL...Tek problem ucuz etin yahnisi hesabı balık kokmuş... ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Kişin Ancak Bu Kadar | yasin bayrak | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 08-11-2006 15:24 |
Izmir'deki Tatlisu Avcilarina | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 21 | 17-05-2006 00:43 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |