|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Arkadaslar ...
Bu baligin ismini bir türlü bulamadim .. buradaki arkadaslar kimi Levrek - yok sudak -kimi sazan - kimi pullu sazan hele mersinde de agzibüyük diyorlarmis , ama ben birtürlü kime inanayim bilemedim ? bunu 7 cm rapala ile tuttum 72 cm 3,8 kg geldi ve bu baligin agzinda hic dis yok , ama balik harami balik yani burada canli yem ve sahte yemlerle tutuluyor, mesela = maps , twister , kassik , rapala ve lastik baliklarla . yardimci olursaniz sevinirim. selamlar -rastgelsin . Almanca ismi = Rapfen [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşım çok güzel bi balık tebrik ederim,ben balığı hint sazanına benzettim ama kesin emin değilim...saygılar...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Yasin abicim.Balığı tutmuşsun ya adına ne hacet
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Valla Cumhur Kocabas mi koca Kafami bende sasirdim ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
den bakabilirsiniz dostlar |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Evet abi isde bu ... buldun ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar -rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismail arkadaşımızın dediği gibi güzel balık, tebrikler arkadaşım.
açıkçası ne olduğunu bende bilmiyordum ama öğrenmiş olduk. (muvaffak abi sana da açıklamalarından dolayı teşekkürler.)
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
STOP - STOP - BU BALIK NE BALIGI - bilen yazsin | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-10-2007 20:21 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |
Sis baligi | engizlim | El Yapımı | 6 | 06-03-2006 03:12 |