|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
havalar böyle soğuk geçerken,balığa çıkamasakta en azından bu muhteşem avları izlemekte bizlere yeterli olacaktır sanırım. Aşağıdaki linkte Amerikada Big Game, köpekbalığı, Barracuda, levrek gibi birçok av videosu bulunmaktadır,sevgilerimle. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Turna ve sazancılar içinde bu link, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erol abi ellerine sağlık. ben de bu aralar dalış videolarıyla kendimi avutuyorum, bunları da yanına arasıcak yaparım
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel oldu teşekkürler Erol abi. Harika avlar yapmış elin adamları
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten güzel.Keyifle izledim...Seko bunları görse beni Cumartesi balığa gidelim diye sıkıştırır.Veya Oğuz'u!! : :polis:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol Erol arkadaşım çok güzel balık avı zevkle izleyebileceğimiz filmler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harbiden güzel görüntüler sağol Erol
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Gitsek nereye gidicez abicim?Balık mı var bu mevsimde?Git diyen de yok zaten...
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan Ustadan yeni videolar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 09-03-2010 15:34 |
Bu videolar hakkindaki düsünceleriniz ??? | legend1907 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 10 | 16-06-2009 21:30 |
Dikkat. Yeni Videolar | balıkcı omer | TATLI SU AVI | 0 | 24-03-2008 17:22 |
Yayıncılara videolar... | Egeli | Videolar | 6 | 22-02-2007 06:06 |
Videolar | HALDUN YALIMLI | ZIPKINLA SUALTI AVI | 8 | 21-02-2006 18:51 |