|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Her Zaman tutacak değiliz birazda kaçıralım değil mi? ![]() Kameramanım cevat kellem Adnan abime çok teşekkürler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tüh bee..ıslandığınla kalmışsın Tayguncum.takıldı sanırsam çekerken..neyse, diğerlerine artık...
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() saglık olsun baska sefere artık umarım tekrar yasamazsın uzuyor adamı
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() O hırsa ,o mücadeleye rağmen kaçılır mı be hey mübarek çupra.Taygun senin intikamını eminim o çupradan Hasan abi almıştır.İnşallah daha büyükleri nasip olur dostum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Taygun çekim sırasındada güldüm tekrar izlerkende gülmekten öldüm, allah ömrünü uzun etsin kısmetsizlikti bu olay ama iyi bir hatıra olarsk kaldı.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun sen beni güldürdün ya, Allahta seni hep güldürsün.Olur böyle vakalar Türk Polisi isterse yakalar istemezse yakalamaz.Herhalde yakalamak istememişlerki balık kaçmış.Hayırlısı olsun, Hasan abi gereğini yapar o adi Çupranın.İnşallah bir akşam yemeğinde, Rakının yanına meze olur seni ıslatan adi çupra.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygunum geçmiş olsun kardeşim. yazık olmuş yaw.
![]() ![]() ![]() ![]() hasan usta yakalamış onu bu hafta bi güzel mangal yapmış yanınada tekir açmış. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abicim inan bende her izleyişte aynı keyfi alıyorum ha o çupra mı bilmem ama geçen hafta güzel bi çupra yakalamıştım hiç yoktan akrabasıdır kanı döktük intikamı aldık
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun biraz acele etsen iyi edersin o çupra mutlaka orada bu abi ne zaman tekrar gelecek diye bekliyor olabilir.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun suc sende kardes....
Ne bicim balikcisin yaa. Senin orda hemen gömlegi pantolonu cikarip atlaman lazmdi suya... Öyle yavas yavas pacalari ceke ceke gidersen kacar tabi ![]() Ama hic merak etme Hasan Abi senin intikamini alir
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 07-08-2007 " tarihinde saat 21:06 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura Nasıl Yakalanır ? | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 101 | 22-10-2012 10:27 |
Illede çupra. | Bornovalı | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 23-11-2009 07:44 |
çupra dolma | delvel | Balık Yemekleri | 5 | 04-12-2008 22:00 |
Çupra | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-02-2008 06:25 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |