|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() AVDA OLTA ATIŞ22.00 AV BİTİŞ 06.30
YEM BURUKURDU MAMUN VE YENGEÇ KADRO BEN AVLAK BALIKLI OVA işlarimi ayarladım ve balıga gitmek iştedim akını aradım biraz tel konuştuktan sonra gidelim dedim kendisi sabahlamak zor oluyor dedi ben de deha önce benim için yeni bir yer buldugum ve gimeyi düşündügüm yere gitmeye kara verdim akın beni aradı tekrar doktor ve ahmet ile gidecegim dedi osırada akınlan konuştuktan sonra telefonumu evde unutum vardır bir hayır dedim nitekim ben olursam akın akrep yuvasına gelirim dedi onlarda balıklı ovada karar verecekmiş bende tel olmadıgından iletişim koptu ve ben av yerine vardim bende fotograf makinasinı arabada unutum ve sizlere , uygun biryerde çekim yaptım BU AVDA YANLIZCA BORU KURDU KULANILMIŞTIRSEVGİLERİMLE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-07 GECENİN TROFESİ MIRMIR 32 CM [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-07 GECENİN YILDIZI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-07 MIRMIRLAAAAAAARRRRR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-07 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-07
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rıdvan abi tebrik ederim bilhassa mırmırlar çok şahane ağzımın suları aktı balığım geldi neden bu kötülüğü yaptın bana
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() bak orda üçü bir aradavar sen onu iç kardeş azının suyu diner belki ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Rıdvan valla sahnelerin yıldızları gibi ,,,,sende bu arada profesyonel sunucu gibisin valla afiyet şeker olsun
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() alllaaahhh ah abi yaktın o mırmırlarla beni.gerçekten çok iyiler ellerine sağlık abi paylaşımın için teşekkürler..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() rıdvan kardeşım tebrık edıyorum,alkışlıyorum ,akdır edıyorum ve senı gerçek alemde tanıdığım ıçınde onur duyuyorum. her zaman böyle bereketlı hatta dahada fazlaları olsun.sen bana ben mırmırcıyım dedın evet haklıymışsın.
![]() ![]() ![]() bıde benım yüreğı kendınden büyük kardeşım serkan var hanı bızım dıskus hehe hanı gözüm senın mırmırlar nerde bak rıdvan kardeşıme neler yapıyo vereyım coşkuyu sanada belkı gaza gelır balığa gıdersın.sen kendıne rakıp arıyodun al sana bak rıdvan kardeşım ışte sana bır mırmır ustası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süpersin Rıdvan abi tebrik ederim gerçekten çok güzel bir av yapmışsın o paşanın yakışıklılığı ne öle..Devamını dilerim abi..
Birgün bir sahil şeridinde beraber olmak dileğiyle.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() hasan abi bırak şimdi ayak yapma sen kısacası ben senle baş edemicem korktum de olsun bitsin ne öle başka cepeye sevkediyon daha yarışın ortası olmadı..
rıdvan hocam gerçekten mırmır benim tutkum hasan abimizin iyi bildiği bir mırmır avlağı var nezaman istersen orayı deneyebiliriz dostluğumuzda pekişmiş olur.saygılarımla.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.08.2007 Mardin Raporu | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 26 | 19-08-2007 22:29 |
13 05 2007 iznik av raporu | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 13-05-2007 23:11 |
08.04.2007 Balıklıova-Gerence-Mordoğan | giritli | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 10-04-2007 07:52 |
29 03 2007 iznik 20.00-21.30 raporu | cevat2 | TATLI SU AVI | 9 | 30-03-2007 20:21 |
07.03.2007 San Francisco Raporu | erhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 09-03-2007 11:50 |