Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-08-2007, 23:16   #11
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Hoşgeldiniz avların kötü geçmesine üzüldüm ama yinede denizle iç içe olmak balık avlamaya çalışmak insanı bir nebze dinlendirip stres attırmıştır diye düşünüyorum...

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 11-08-2007, 23:50   #12
GevrekLevrek:)
Oltacı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
Hoşgeldiniz avların kötü geçmesine üzüldüm ama yinede denizle iç içe olmak balık avlamaya çalışmak insanı bir nebze dinlendirip stres attırmıştır diye düşünüyorum...
Tabiiki...Gökçeada'nın doğası bir harika. Balıklarıda çok güzel ama ortama alisacak, iyice ögrenicek zamanı bulamadım. lnsallah bir dahaki sefere. Ama guzel bir tatil oldu. Bir dahakine insallah balıkla doneriz
Eski 12-08-2007, 01:02   #13
Aziz Gerzeli
Guest

Alıntı:
GevrekLevrek:) tafarından gönderildi
Deniz avı yapmayı düsünüyorum. Gokceadada bir kacda golet var onlardada sonra sansımı deneyebilirim ama oncelik deniz. Tesekkürler.
Gökçeada'da baraja git kardeşim bereketi ayrı ;ayrıca merkezde benim hala oğlum var adı bülent birkan bilardo salonu vardı yanılmıyorsam dayı oğlun aziz gerzeli nin selamı var de yaklaşık 30 yıldır görmedim benim selamımı söylersen sevinirim sonucu bana yollarsan mutlu olurum
NOT=baraja giderken bir kürek al nemli topraktan solucan çıkar çok verimli olacağından eminim.rastgelsin
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2007, 01:04   #14
Aziz Gerzeli
Guest

tagocum 37 senedir ben oraları bilirim ah birde beraber gidebilsek
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2007, 01:07   #15
Aziz Gerzeli
Guest

Alıntı:
hasan64 tafarından gönderildi
efra kardeşım aramıza hoş geldın.umarım levreklerın bol olur.yardımcı olmak ısterdım ama malesef oralara henüz gıdemedım yanı balık ıçın.ama söz konusu benım gıttığım yerler olsaydı severek yardımcı olurdum

saygılar sevgıler rastgelsın
gel beraber gidelim benim avlaklarıma benim şehitler diyarı ÇANAKKALE'me balık tarlalarıma 12 ay av veren güzel sulara
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2007, 01:09   #16
Aziz Gerzeli
Guest

Balığın bolluğuna güle güle git fakat sakin avlan oradaki avlar yeni gelin misali ürkektir.rastgelsin
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2007, 11:34   #17
GevrekLevrek:)
Oltacı

Tavsiyeleriniz için tesekkurler arkadaşlar ama ben lstanbul'a döndüm bile.

Arkadaşlar Gökçeada'da sizinde tahmin edebileceğiniz gibi çok balık var ( nede olsa denizin ortası. ) Özellikle Uğurlu tarafından, kıyıdan geceleri güzel balık almak mümkün. Sarpa, kupez, gündüzleri zargana, karagöz, küçük mercanlar, bazen (sizin ustalıgınıza, yeminize, takımlarınızın doğruluguna ve uzağa atabilme yeteneğinize baglı olarak ) sinarit, eşkina hatta akya bile mümkün. Ekseriye kullanılan yemler süllez ( umarım dogru yazmısımdır, yanlişşa lutfen duzeltin ) boru kurdu, kalamar, karides, teke, ve tabiiki tekneden rapala, kaşik, ve şipşip. Su andada o kocoman istavritler cıkmakda ve yukarıdaki her türlü yeme atlamakta. En guzeli 2 li yada üclü dip oltası, yada 10 yada 15 gr lık kursunla şamandıralı takım ( bu ortalarda gezen balıklar icin tabii. ) Gidicek olanların dikkatine.

Bu mesaj en son " 13-08-2007 " tarihinde saat 10:54 itibariyle GevrekLevrek:) tarafından düzenlenmiştir....
GevrekLevrek:) Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-08-2007, 10:25   #18
mufi
Guest

Aziz im coştun yine dalgalanıyorsun sen..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2007, 00:50   #19
Aziz Gerzeli
Guest

[dostum nerelerdesin
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları