|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz avların kötü geçmesine üzüldüm
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
NOT=baraja giderken bir kürek al nemli topraktan solucan çıkar çok verimli olacağından eminim.rastgelsin |
|||
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() tagocum 37 senedir ben oraları bilirim ah birde beraber gidebilsek
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Balığın bolluğuna güle güle git fakat sakin avlan oradaki avlar yeni gelin misali ürkektir.rastgelsin
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Arkadaşlar Gökçeada'da sizinde tahmin edebileceğiniz gibi çok balık var ( nede olsa denizin ortası. ) Özellikle Uğurlu tarafından, kıyıdan geceleri güzel balık almak mümkün. Sarpa, kupez, gündüzleri zargana, karagöz, küçük mercanlar, bazen (sizin ustalıgınıza, yeminize, takımlarınızın doğruluguna ve uzağa atabilme yeteneğinize baglı olarak ) sinarit, eşkina hatta akya bile mümkün. Ekseriye kullanılan yemler süllez ( umarım dogru yazmısımdır, yanlişşa lutfen duzeltin ) boru kurdu, kalamar, karides, teke, ve tabiiki tekneden rapala, kaşik, ve şipşip. Su andada o kocoman istavritler cıkmakda ve yukarıdaki her türlü yeme atlamakta. En guzeli 2 li yada üclü dip oltası, yada 10 yada 15 gr lık kursunla şamandıralı takım ( bu ortalarda gezen balıklar icin tabii. ) Gidicek olanların dikkatine.
Efra, 1970 Istanbul Herkese Rastgele Bu mesaj en son " 13-08-2007 " tarihinde saat 10:54 itibariyle GevrekLevrek:) tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Aziz im coştun yine dalgalanıyorsun sen..
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() [dostum nerelerdesin
|
||
![]() |