![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Fly Baglamak hakkinda bir rehber kitap var ve bunu sizlerle paylasmak istedim.Umarim begenirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sevgi ve Saygilarimla
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 12-08-2007 " tarihinde saat 18:42 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Arkadaşlar Cumhur kardeşimiz yurt dışında oldugundan bu fly konusunda sanırım görsel tecrübesi de mevcuttur..zira Avrupa ülkelerinde bu yöntem çok yaygın bizde pek olmasada .denemek ve ögrenmek isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamasını tavsiye ederim |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() şu rapidshare ile göndermesen diyorum başka bir şeyle bu konuyu gönderemezmisin selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bisey olmaz abi..Ben Taygun la da konustum o da ayni fikirde. Aksi takdirde oyunlar bölümündeki tüm konularinda silinmesi lazim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cumhur abi bekleme problemi olduğu için rapid olmasın demiş Rauf kaptan
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben Türkceyi unutmaya basladim galiba.Dün sokarlar bugün de bu ![]() Kusura bakma Rauf Abi
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 13-08-2007 " tarihinde saat 10:47 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fly Avcılığı (Kitap,ingilizce) | levrek | Olta Avcılığı Dökümanları | 0 | 24-09-2008 06:55 |
Kent Shultz'un Tuzlu Su Balık Rehberi (Kitap) | xnode | Dökümanlar ve Makaleler | 1 | 10-07-2008 01:22 |
E-Kitap | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-02-2006 04:30 |
Bir Kitap Tanıtımı | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 24-01-2006 07:30 |
ingilizce Türkçe çeviri programı | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 10-11-2005 08:11 |