Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-08-2007, 13:14   #11
BLACK SHARK
Kaptan

BLACK SHARK kullanıcısının avatarı

Gecmis olsun yunuscan ....
Malesef Ülkemizde cahil magandalar ve buna benzer serseriler cogalmakda ve bunun önüne gecemiyoruz . Issizlik arttikca ve egitim yetersizligi kol gezdikce bu tür olaylara ister istemez katiliyoruz , ama ne güzelki sana fazla bisey olmadan ve sende kafani kullanarak o 13 kisiye negativ yaklasmadan oradan ayrilmisin , soguk kanli olmak lagzim.tekrar gecmis olsun dilerim butür olaylarin tekrarini yasamassin.

Bir Olayda ben anlatiyim :

Kemer de benim Arkadas hanimi ile gezerken, 3 serseri laf atmislar - hanimina , Kadin 7 aylik hamile idi , ne mutlu simdi nurtopu gibi bir ogullari oldu.
Serserilerden biri sunu demis : bakin ortakati kiraya vermis demis , bunu duyan bizim Arkadas duymamazlikdan geliyor ve zeynebi yani hanimini eve götürüyor.Ben sigara alip hemen geliyorum diyor , tekrar o 3 serserinin yanina gidiyor ... ama elinde kürek sopasi ile , birinin burnunu kirmis digerini tekme tokat dövmüs ve o laf atanida 4 gün komaya sokmus kemer yasam hastanesinde , 3 gün arkadas kemer jandarma karakolunda tutmuslar , sonra ifade verildikden sonra serbest birakmislar , suan mahkemeyi bekliyorlar. Hanimi hamile idi korkar cocuk düser diye o an laf atildiginda bisey dememis , ve zeynepde icinden allaha sükür ismail duymadi diye icinden mirildanmis.ismail den kacarmi , Kemer - tekirovada lakabi deli tavuk ... adami yer böyle iste .

selamlar - rastgelsin

MUHTAC OLDUGUN KUDRET...
DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR
BLACK SHARK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 14-08-2007, 16:17   #12
Alparsbeğ
Tayfa

Alparsbeğ kullanıcısının avatarı

Kardeşim, geçmiş olsun; ancak bakabildim mesajlara sırayla; Allah' yar ve yardımcın olmuş; Artık insaların(!) birkısmı artık insanlıktan çıktı. Maalesef; ve matessüf boyle olayları duyar olduk; 38 senelik çimentepeliyim; oyle insanlar (!) taşındı ki bizim civara; artık kendi semtimiz de dahi güvenliğimiz kalmadı;
tekrar geçmiş olsun kardeşim;
Polis olayına gelince; pek sonuç alınmıyor; yakalansalar dahi ertesi gün sokaklarda bunlar;! ne diyelim; Allah bildiği gibi yapsın.

Sevgi ve Işık seninle olsun herzaman
Harbi Memleket Denizli / Sarayköy

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
Alparsbeğ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2007, 18:04   #13
mufi
Guest

Yunuscanım öncelikle geçmiş olsun.eskilerin bir lafı vardır
'korkanın anası aglamazmış''
gelelim sadede o gurup kalabalık gezdiklerinede bakarsan muhtemelen aşagıda resmini verdiğim türdendir..bunlara aslıda keyif verici içecekler yasaklanmıştır ama kimin umurunda içince %100sapıtırlar..hoş normal zamanlarında da tehlikelidirler ya. neyse bilgin olsun istedim

Bilimsel sınıflandırma
Âlem: Animalia - Hayvanlar
Şube: Chordata - Kordalılar
Sınıf: Mammalia - Memeliler
Takım: Primates - Primatlar
Familya: Hominidae

Cins: Homo - İnsan

Tür: Homo habilis
Leakey, 1964
Yaş konağı
Pliyosen - Pleistosen
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2007, 18:39   #14
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Yunuscan geçmiş olsun diyorum dediğin gibi daha kötüsüde olabilirdi. Böyle yaratıkları halka açık yerlerde başı boş salmamak gerek.

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2007, 23:13   #15
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

geçmiş olsun kardeşim.gerçekten acınacak bir toplum haline geldik kimilerinin istediğide budu hap la alkol le uyuşmuş bir toplum yaratmak.ama bunu başaramadıkları senin sözlerinle belli.sen ve senin gibiler varolduğu sürece bu toplum varlığını yitirmez.saygılar...
başın hep dik olsun..
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2007, 23:47   #16
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
TheLeader tafarından gönderildi
Kardeşim, geçmiş olsun; ancak bakabildim mesajlara sırayla; Allah' yar ve yardımcın olmuş; Artık insaların(!) birkısmı artık insanlıktan çıktı. Maalesef; ve matessüf boyle olayları duyar olduk; 38 senelik çimentepeliyim; oyle insanlar (!) taşındı ki bizim civara; artık kendi semtimiz de dahi güvenliğimiz kalmadı;
tekrar geçmiş olsun kardeşim;
Polis olayına gelince; pek sonuç alınmıyor; yakalansalar dahi ertesi gün sokaklarda bunlar;! ne diyelim; Allah bildiği gibi yapsın.

Sevgi ve Işık seninle olsun herzaman
Çimentepeli olmak gerçekten kolay değil abi ya İzmir'in Kadifekalesi meşhurdur piskopatlık yönünden ama şimdi orası öle doğudan göç aldıktan sonra oldu ..Eskiden kadifekale çimentepeydi işte bi gün yaralanmasız geçmezdi bende çimentepede doğdum allahtan babamın tahiniyle başka biyerlere taşındık sonra eşrefpaşaya geldim ama baktım çimentepe biraz düzelmiş bütün yakın akrabalarım çimentepededir hala çimentepeye çıkarken arkama bakarak çıkarım...

Böle tehlikeli yerlerde her zaman arkanı kolluyacaksın ne zaman nerede ne olucağı belli olmaz yunuscanım umarım abilerimizin ve bizim tavsiyelerimize kulak verirsin ..
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-08-2007, 22:41   #17
ykmk
Kaptan

ykmk kullanıcısının avatarı

HEpinizden çok özür dilerim.Yanıtlarınızı anca şimdi okuyabildim.İşim vardı.Siteye uğrayamadım.Kiminiz anılarınızı paylaşmışsınız.Çok hoşuma gitti.Olayın şokunu da atlattım.Yine de dikaktli oluyorum.O gece şansa denk geldik iki kişi onlara.Normalde 5-7 arkadaş,milletin karısına,kızına,oğluna sataşmadan dolaşırdık.Zaten benim çoğu arkadaşım da enerjilerini pozitif şeylerde kullanır.NEyse konuyu değiştirmeyim.Artık geç saatlere kadar dışarıda kalmıyorum falan.Polise de gitmedim.KEşke gitseydim.Ama devriyeler orada geziyor.Hatta dayak yemeden 4-5 dk önce önümüzden polis arabası geçti.Neyse.Olacağı varmış.Hepinize ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Allah kimsenin başına böyle olaylar getirmesin.Cumhur abi bu arada Çimentepeli abimizin olayına da bittim.Keşke rastlamasaymış ama dersini vermiş o yaratıklara.
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle...
ogameci39@hotmail.com

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ykmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-08-2007, 23:22   #18
ünalmusa
Tayfa

ünalmusa kullanıcısının avatarı

gecmıs olsun ucuz atlatmıssın belanın bazen altından bazen ustunden derler daha kotusude olabılırdı allah gostermesın

ünalmusa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2007, 10:03   #19
emre97
Tayfa

emre97 kullanıcısının avatarı

Exclamation

yunuscan abı geçmiş olsun saygılar sevgiler rastgelsin

Bu mesaj en son " 28-08-2007 " tarihinde saat 10:42 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
emre97 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-08-2007, 22:10   #20
ünalmusa
Tayfa

ünalmusa kullanıcısının avatarı

nevzat kardesıme katılıyorum cezalar caydırıcı degıl on kapıdan gır arka kapıdan cık gecmıs olsun

ünalmusa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları