|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar, dün Yaban TV yi seyrediyorum, hani sizin avlarınız diye bir bölüm var ya işte onu. Adamın biri derede boyunca dolaşıp, büyüklüğü bir karışı geçmeyen alabalıkları tutup gururlanıyor, ustune ustluk cantasına atıyor. Bu cok kanıma dokundu, gercekten uzuldum. Gecmiste balık tuttugum yerlerde, tuttugum balıklar hakkında bir bilgi vermek amacıyla, bizim ulkemizdeki tatlı su kaynaklarımızda boyle balıklar olmadıgı icin birazda gıpta ile asagıdaki linki ekliyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler, saygılar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
sevgiler |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bencede hepimiz yüklenelim, bir kınama mesajı gonderelim. Adam kucucuk alaları gosterip tavası cok lezzetli olucak dedikce tuylerim diken diken oldu.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() adı üstünde ''sizin avlarınız!''
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bu kanal üyelik gerektiren özel bi kanal sanırım..
televizyona karşı tamamen ilgisiz olduğum için hiç bi fikrim yok açıkçası..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılar..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
hmm anladım teşekkür ediyorum..
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() onlar balıkcı degıl bana kalırsa avcı bız onları buyude gel deyıp salıverıyoruz
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Böyle balık tuttunuzmu | Rauf | Videolar | 10 | 11-08-2008 23:53 |
böyle balık avı görülmedi :)) | walras | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 04-01-2008 00:09 |
Av dediğin böyle olmalı. | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 04-08-2007 05:28 |
işte balık tur/organizasyon ilanı böyle olur... | igmsva | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-01-2007 05:37 |
böyle bir düşüncem var | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 03-10-2006 15:40 |