|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
hm ben o taraftan diilim ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet tebrikler güzel av olmuş gümüş gibi pırıl pırıl balıklar. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Mehmet , cok güzel av yapmissin tebrikler ...afiyet olsun.
Yanliz resminin arka kisminda sahil cok pis oldugunu görüyorum ... malesef bizim egitimsiz halkimiz ( hepsi degil tabi ) bu tür düsüncesiz davranmaya devam ederse , senin böyle güzel avlarini ve resmini cok göremeyiz. Insallah akillanirlar da getirdikleri gibi götürmesini de bilirler ... selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yasin abi çok haklısın inan bu konuyla ilgili bir başlık açıcaktım. Dün akşam yurtdışından biriyle tanışıp msnde sohbete başladık maksat hem ingilizce gelişsin hem ülkemi tanıtayım diye uğraşıyorum o aradada avatarda balıklı bir fotoğrafım vardı konu o tarafa döndü inan av yaptığım yerlerin fotolarını yollayamadım utancımdan her tarafı pislik götürüyor malesef bazı vatandaşlarımız çok duyarsız.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Miço
|
![]() tebrikler afiyet olsun..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Evet Tayguncugum aynen dedigin gibi ...insan utaniyor ... ama ne yapacan bunun önüne gecemiyoruzki , söyle basacan yüklü para cezasini ve o gün denetim altinda toplatdircan herseyi yapanlara , bak birdaha yapiyormu . Bu tür görüntülerden biktik artik ya yeter .
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Denizde ne var ne yok çekmişsin Mehmedim eline sağlık. Kiloluk yoktu diyorsun biraz daha avlansan 1 ton olacakmış tuttukların. Perakende de iyidir hep toptan olmaz
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Miço ![]()
|
![]() kardeş tebrikler yok dediğin buysa varı ne olur bilmem afiyet bal şeker olsun.
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar hepinize teşekkürler.. biraz geç oldu ama zaman yok işte...
bir arkadaşım yer olarak neresi diye sormuş; gittiğimiz yer ıldırı narlıca tarafı. aslında çogunlıkla balıklıova tarafında avlanıyorum ama buraya ilk kez gittim. balık olmasına var da resimden siz de anlamışsınız sahilin pisliği hayal kırıklığı yarattı biraz.. Kiloluk meselesine gelince; geçen yaz bir tane kilolık sargozu(tepsi gibiydi vallahi) misinanın azizliğine uğrayıp kıyıda kaçırınca ![]() bir tanede abartısız söylüyorum en az iki kiloluk çipurayı 2505 2 no iğne ağzından sıyırıp kaçırınca ![]() bu sebeple o günden sonra her avıma bu balıkların özlemiyle gidiyorum. ondan her avda kiloluk diye yakınıyorum.. (yemin ediyorum o balıklar defalarca rüyama girdi ![]() Hepinize sevgiler bol nasipli avlar... ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Mehmet arkadaşım maşallah günün iyi gecmiş ama hala kiloluk yakınması yapıyorsun hatta sirküleri bilem geciyormuşsun
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Pendik Sahil Tarafı | m_cumur | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 23-10-2010 17:31 |
çeşme altı tarafı | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 14-10-2009 21:45 |
11/12 Ağustos 4 kg sazan | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 25-09-2007 16:49 |
27 ağustos MARS | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 01-09-2007 13:41 |
30 Ağustos Deneyimi | erhan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 27 | 21-12-2006 12:56 |