|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Değerli Üstadlar;
21 Ağustos Pazartesi akşamı ekibimizden Dinçer, Yılmaz ve sevgili Cengiz Abi'mle Galata'da buluştuk. Saat 18.00 sularında Eminönü-Boğaz tarafı 3. direkten 50 gr. kurşun 10'lu yeşil çapari (ince takım) ile yaptığımız takımımızı denize bıraktık. Bıraktık ama sonuç hüsran ![]() ![]() ![]() Av gecesi ile alakalı görüntüleri sizinle aşağıdaki linklerde paylaşacağım fakat belirtmem gereken bir husus var. Cep telefonu ile çekim yaptım ve maalesef gece modunu yanlış ayarlamışım ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu arada 14 saat, 4 kişi yani 56 saat yapar ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cep telefonu ile çekim yaptım ve maalesef gece modunu yanlış ayarlamışım
![]() Ufuk kardes önemli olan paylasimin , ne güzel eylenmissiniz . Arkadaslarina ve sana daha nice bol zevkli avlar dilerim , tüm aviniz nese huzurlu gecsin . selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ufuk abi teşekkürler bu ay kotaya takıldım kaldım izleyemiyorum ama tebrik ederim hüsranda olsa fena olmamış av bence
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() bu zargana olayı banada olmustu hep anlatıodum...demekkı tek ballı ben degılmısım
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Ufukcum paylaşımın icin tebrik etmek isterim deniz bu ne verirse eyvallah diyecen geriye bu anılar kalıyor.bir dahaki sefere cektiğin görüntüyü hemen cep telefonun dan seyredersen hata olmaz.Birde benim tavsiyem eğer vaktin varsa budan sonraki cektiğin görüntüleri bilgi sayadadaki movimeker programı ile birleştirip bir paket halinde video yapabilissin yardım istersen bu konuda fikir verebilirim.selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Video Görüntülü 20.08.2007 Raporu | ufukbayram | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 22-08-2007 20:00 |
29/03/07 galata köprüsü | paul&shark | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 29-03-2007 19:44 |
17-18.03.2007 İzmit Raporu | LehimpompasI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 19-03-2007 18:33 |
14/01/2007 gümüldür raporu | giritli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 74 | 02-02-2007 10:04 |