![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() gerçekten çok güzel
bilgiler için teşekkürler nejdet abi
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Nejdet benzerini yapmak için iyi bir bilgi oldu sağolasın.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bilmem bilirmisiniz söyle bir söz vardir
HAP YAP PARA KAP
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamis sabitleme aparati ??????
Valla ben kendimi bildim bileli bu aleti burada cok kullanan var ve sadece Yüksek Dalgali bölgelerde kullanmak icin , dil baliklari avinda karadan sahilde genelde bu tür aparatlar kullanilir , eyer deniz dalgali ise , dalgalarin misinaya engel olmamasi icin kullanilir , yani baligin vurdugunu anlaman icin dip sistemde , zaten yüksek dalgalarda baska sistem uygulanmaz , yanina cola kutusu takmis veya yem koymak icin tuttacak vs vs bunlar yeni degil , tabiki enteresan bir aparat . selamlar
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim için ciddi bir ihtiyaç. Çook eskiden satın aldığım kamış ayakları demirden olduğu için paslanmışlar. Herhangi bir yapı marketinden alınacak sağlam bir boruyu bu şekilde kullanmak çok akıllıca. Teşekkürler.
Yalnız buradaki sorunlardan biri, aletin konacağı zeminin her zaman uygun olmayabileceği maalesef.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 13-07-2008 " tarihinde saat 18:56 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alabalığın değişik metotlarla yetiştiriciliği -5- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 21-07-2009 12:54 |
Bir değişik CAPA. | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 28-02-2009 18:01 |
Birkaç değişik balık.. | varior | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-04-2007 14:37 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Renk Körü müsünüz? değişik bir test | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-12-2005 22:08 |