|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok iyi denizi temizlemişler bu arkadaşların yanında ben gerçekten amatörüm.Enişteme gösterdim delirdi adam karaburunu kuruttular diye en azından moralimiz düzeldi.Demekki bu kış hedef çeşme
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ishak abi dosyayı açamadım bi yardımcı olsan derim abi...saygılar
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Abdülhamit bu bir video çekimi.Ne yaptı isem de siteye ekleyemedim.Ve durumu msn den arkadaşlarımla paylaştım ve sonun da sağolsun Adana'dan Doğan'ın yardımı ile siteye eklendi.Yukarıdaki linke tıkla ve açılan ekranda seyredebilirsin. |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Miço ![]()
|
![]() abi begenmek ne kelime mükemmel maşallahın var harbiden afiyet olmuştur heralde
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() wayyy be 40 ın üstünde
maşallah
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel balıklar sağda 1 tane iri var o muazzam
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cok sahane av kardesim..
tek kelime ile diyecek baska birsey yok .. elinize saglik. afiyet olsun . selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sadece bızde olmuyormus | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 14-03-2008 19:46 |