|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bilindigi gibi izmirde ve yöresinde balık Çok çeşitli ve tabii ki yemlerde çok çeşitli. Yengeç sülüna boru kurdu madya ve digerleri. Balık tutmaya gidenler ise yemlerini kendileri çıkarmadıkları müddetçe bu yemcilerden yem almak zorundalar. Ancak ne varki her zaman yemlerin tazesini ve de çeşitliligi bulmak da zor. Bu yüzden İzmir dışından (benim gibi) İzmire gelenler kolay yem alabilmeleri için ben burada bildigim bir adresi yazıyorum izmirli arkadaşlardan da rıcam buna devam etmeleri.
![]() ![]() NARLIDEREDE YUSUF CEP: 05359324011 - 0232-2382013 İTFAİYE KARŞISI SEDA MARKET ALTI
Ali Galip KAYA A rH (-) aligalipkaya@gmail.com (Genel) aligalipkaya@msn.com (msn görüşmeleri için) [email]aligalipkaya@ttmail.com (özel) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] skype: aligalipkaya |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
burdan devam edilebilir
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
izmir foçada at çek | tevez | Takım Çeşitleri | 5 | 19-01-2010 21:46 |
izmir avlak | social | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 25-07-2009 20:03 |
izmir civarı | gıracemi | Tatlı Su Balıkları | 16 | 13-01-2009 20:04 |
Izmir-1 | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 14-02-2007 08:53 |
izmir de lüfer | polaris | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 21-03-2006 17:21 |