|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() amatör balıkcı arkadaşlarım biliyorsunuz lambuka balığı avı bu sene yasaklanmıştır 37 nr li sirkülerde. Amatör balık avı sitelerinde gezerken cok ilginc bir yazı gözüme carptı hemen kopyalayıp sizler ile paylaşayım dedim.Haberi yazan arkadaşada burada teşekkür etmeden olmaz teşekkürler
Hakan başaran arkadaşımız. -------------------------------------------------------------------------------- Sevgili dostlar Rastgele-der (Amatör Olta Balıkçıları Derneği) başkanı Sayın Tarık Ersal beyin K.K.G.M lüğüne şifahi başvurusu ve zaman içinde yapılan bireysel başvurular sonucu K.K.G.M lüğün bu kararı alırken GFCM (Akdeniz Genel Balıkçılık Komisyonu) kararlarını uyguladığını GFMC de lambuka ile ilgili karar metninin Ticari Balıkçılık için alınan yasağın zaman yasağı ile sınırlı olduğundan yapılan yanlıştan dönülerek Sirkülerde düzenleme çalışmalarına başlandığını yakın zamanda bir tebliğ ile bunun bildirileceğini belirtmek isterim.Fakat ticari avcıya 01 Ocak - 14 Ağustos arasında yasak olacak.Amatörlere bir sınırlama olmayacak.Şimdiden tüm lambuka avcılarına hayırlı olsun. Aşağıda akdenizde gelişimini tamamlamış okyanusa acıldıktan sonra avlanmış bir lambuka balığı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() değerli bilgin ve emeğin için teşekkürler abi
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar ahmetbeyli/yoncaköy den gümüldüre.. sahillerde müthiş lampuka geziyor. kefaller+ınce zarganalar ok gibi fırlıyor....
(tutun diye sölemedim haaa..) |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abicim sen ayaklandın balığa bile gider oldun bunları söylediğine göre
![]() Rauf kaptanım akşamda görüşmüştük bu konuyu tekrar teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() haber geldi gümüldürden Hüseyin adında bir arkadaştan...ben aradım hal hatır vs konuştuk..
bu arada bademlerde kefal kaynıyormuş.. onun haberide geldi..kiloluk topanlar.. ilğililere duyurulur... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkür ederiz rauf kaptan bilgilendirdiğin için sağolasın
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Rauf abi, metinde amatör avcılara yasak yok diyor ben mi yanlış anlıyorum? Hani avlıcağımdan değil de merak ettim. Olur ya denk gelir...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bılgılerın ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lambuka avı oltaları | Reşit | Takım Çeşitleri | 24 | 15-10-2011 16:46 |
Av Yasağı 15 Gün Ertelendi | Taygun KOCABIYIK | Resmi Avcılık Duyuruları | 10 | 13-04-2009 20:24 |
lambuka avımız | henesen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 22-11-2007 12:52 |
lambuka avı | henesen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-10-2007 16:33 |
avlanma yasağı | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 19-05-2006 05:21 |