|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Karınca kararınca Tarator sosumun tarifini vermek istiyorum:
Malzeme: 3-4 ceviz içi 2-3 dilim kupkuru ekmek 3 diş sarımsak 1/2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı limon suyu 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı tahin tuz, karabiber. Hazırlanışı: Ekmekleri rondoda neredeyse un olacak hale getirelim. Havanda dövdüğümüz ceviz içlerini, sarımsakları yoğurdu ekmekle birlikte karıştıralım. Zeytinyağını ilave edip karıştıralım. Limonsuyu, tahin, tuz ve karabiberi ekleyip karıştıralım. Kıvamını yoğurt ekleyerek ayarlayabiliriz. Kalamarın, ızgara balığın yanına iyi gidiyor. Afiyet olsun.
__________________
Gültekin SOYLU İZMİR/Karşıyaka - 1972 Akdeniz Üniv. Mat. Böl. ANTALYA |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() eyvallah kardes sagol
__________________
MUSA ÜNAL 1969
KAYNARCA/PENDİK/İSTANBUL ![]() |
||||
![]() |
![]() |