![]() |
#11 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orjinal ve pratik görünsede bana uymuyor. Almak isteyen arkadaşlar buradan tedarik edebilirler. RASTGELSİN
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() baktım 70ytl fıatı parasından zıyade nekadar kullanıslı yada ne kadar dayanıklıbır kullanan arkadas olsa hemen fıkrını alıp sonra oltayı alıcam tesekkurler
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben tekneye çıkacam üstümde avcı yeleği olacak cubuk kraker gibi kamış kullanacam. pöh! dalgamı geçiyor bunlar, okadar zahmete katlanan adam birde adam gibi kamış götürsün yanında rezil etmesin kendini.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Süpersin yaa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
birde daha önemlisi ailece mecburi.. herhangi bir suya yakın ortamdaki aile ziyaretlerine gidince. ..baktın canın sıkıldı.. -Ben bir sigara alim gelim diyip kaçıcan . ve doru su kenarına...çıratıcan oltayı cepten..hadi iş başına.. |
|||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mufim radyo anteni gibi birşey bu yaw. ancak anten olarak kullanılır. balık avlamak isteyen keser bir saz bağlar ucuna misinayı avlanır gerekirse.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ankara lı arkadaşlar bu dolma kalem piyasada var.fiyatını bilmiyorum.
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkeze merhabalar.bu kalem oltayı aldım arkadaşlar açık hali ile 1.80 kamışı olan modeli aldım.kamış ince uçlu hassas bi kamış esnemesi de güzel kolay kırılmaz gibi geliyo,üzerinde çıkrık tipi bir makina var açıkcası çıkrık tipi makinalardan anlamıyorum bende olan 25lik bi makinayı takmayı düşünüyorum.Tabi ki ilk yardım malzemesi diyebiliriz sizlerinde bahsettiği gibi.Oyuncak gibi bişi diil bundan emin olabilirsiniz.herkeze rastgele..
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıfat fiatını bildir birde resmini koyarsan fikrimiz olur,Ben o boyda olanını hiç görmedim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrekler Çıldırmış Olmalı :-) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 16-12-2007 13:31 |
sazan takımı | mufi | TATLI SU AVI | 3 | 16-09-2007 08:06 |
Av dediğin böyle olmalı. | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 04-08-2007 05:28 |
Sinarit takımı | BALCI KAPTAN | El Yapımı | 5 | 17-10-2006 07:42 |
Ziyaretci Arkadaşlar Neden Üye Olmalı???? | Bir Dost | Tanışma | 3 | 22-12-2005 08:19 |