|
SAĞLIK Sağlık konusunda herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!!Yıllardır yanımdan ayırmadığım fakat kendim dahil 5 arkadaşımın tibbi müdahalesini ilkyardım kurumundan 70 km .uzakta yapabildik...Üstelik acı hissetmiyorsunuz..
tüm eczanelerde bulmanız mümkün..adı CHLORAETHYL(SOĞUTUCU SPREY)30 CM UZAKTAN SIKIN DİYOR FAKAT SİZ SİZ OLUN 5 cm yakından sıkın kısa sürede olta heleki kıbrıs olatanın 5 i birden elinizde ise gerisini siz düşünün...spreyi uyguladığınız bölge lokal olarak bir anda donuyor ve pense veya elinizin yardımı ile hiç acı duymadan kurtulabilirsiniz.Şimdiden geçmiş olsun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() arkadaşım değerli paylaşımın için teşekkürler..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sanırım bu sprey futbolculara sıkılanlar gibi birşey. Balığa giderken yanımızda mutlaka ecza çantası olmalı bunu daha önceki konulardada söylemiştik tekrardan burda zikredelim.
Bilgi için teşekkürler
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() konuyu aradım fakat bulamadım.daha önce zikredildiğini bilseydim ,tekrardan bu konuyu açmazdım.özür dilerim arkadaşlar
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() i.gurlen teşekkürler en azından hatırlatma oldu.. bu arada adını da bilemiyorum
yazarsan...iyi olacak (i.ile geçiştirmek olmaz) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde var.. 8/9 ytl gibi |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() paylasımın ıcın tesekkurler acısını cok ıyı bılırım
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşım iyi güzelde bahsettiğin bu lokal anestezı tüpü öncelikle ozon tabakasına zararlı bir nesne. bu gibi maddeler yüzünden yaz kışa karıştı. kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. herkes daha dikkatli olsun ve bu nesneyi kullanmak bir yana yanında bulundurmaktan dahi kaçınsın.
![]() ![]() ikinci olarak bu nesne sürekli basınç altında olduğu için farketmeden güneşte kalırsa veya yanlışlıkla ateşe atılırsa yakınında olanların vay haline. ![]() ![]() üçüncüsü yanlış kullanımı iğne çıkaracağım derken aşırı soğutmadan dolayı uzulunuzu dahi kaybetme riskine sahipsiniz. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() RASTGELDİK ve hoşbulduk Rauf kardeşim.Forumda bir gelibolulu ile tanışmak çok güzel.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
barınakta teknem battı | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 32 | 21-01-2009 22:09 |