|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Herkeze tekne ve kara avında bol şanslar diliyorum, 30 eylül 2007 de gümüldür den tekne avı yapmaya aniden karar verdik, erken gidip erken dönmekti amacımız onur, mert, haldun kararlaştırıp sabah 03.00 de yola çıktık 05 .00 de tekne sahibi bekliyordu yolda sahurluk aldığımız boyoz ve poğaçaları parasını ödeyip orda unuttuk sahur zamanı geldiğinde boyozları tabiki bulamadık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() başından sonuna kadar tam bir balık macerası olmuş harika bir gün geçirmişsiniz allah muhabbetinizi bozmasın rastgele
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Adnancım güzel gün geçirmişsiniz darısı tüm üyelerin başına.görüntüleri bekliyoruz..
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abi benim ısparozlarıma iyi davran bak ona göre
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abicim çok renkli bir gün geçirmşsiniz,balıksa balık eğlenceyse eğlence kısaca hepsi varmış
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Canım abimin anlatımın için teşekkürler. Gerçekten uzun zamandan beri tekne muhabbetine ve av ortamına hasrettik. Adnan abinin de anlattığı gibi, balık vardı, muhabbet vardı, lambukalarının muhteşem görsel şölenleri vardı ve ön çok özlenen dost paylşımlar vardı. Harika bir gün için herkese teşkkürler. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan, allah muhabbetinizi daim etsin.. ne güzel balığa beraberce gitmişziniz .. eh tavalık da çıkmış..isparya müebbetten kurtulmuş ama tavadan kurtululamamış herhalde..
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() En kötü maceranız böyle olsun değerli arkadaşlarım.Harika bir gün geçirmişsiniz.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() canım abilerim arkadaşlarım harika macera ve harika bir av geçirdiğiniz belli.allah muhabettlerimizi daim eylesin.hepinizi kutluyorum.en kısa zamanda büyük bir organizasyon başlatalım.
bu arada kaybolan ikinci boyoz vakası olduğuna göre durumu derinlemesine bir araştırmak gerek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Adnan kardeşim ve o günki takım arkadaşlarının serüvenini ilgiyle okudum ve cok keyiflendim resim ve videoları merekla beklemekteyim belki uzun zamandır görmediğimiz doslarımızıda sanalda olsa görme şansımız olur selamlar.
|
||
![]() |