Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-10-2007, 23:40   #1
ADNAN
Organizatör

ADNAN kullanıcısının avatarı

Varsayılan İsparoza muhebet hapis vermiştik !!

Herkeze tekne ve kara avında bol şanslar diliyorum, 30 eylül 2007 de gümüldür den tekne avı yapmaya aniden karar verdik, erken gidip erken dönmekti amacımız onur, mert, haldun kararlaştırıp sabah 03.00 de yola çıktık 05 .00 de tekne sahibi bekliyordu yolda sahurluk aldığımız boyoz ve poğaçaları parasını ödeyip orda unuttuk sahur zamanı geldiğinde boyozları tabiki bulamadık (hala orda duruyorlar )tekneyle ava karanlıkta çıktık, ac yerine tekne sahibi götürdü, deniz muhteşem di tam av için müsaitti sırayla herkez balık yakalamaya başladı, arkamda haldun ilk yakaladığı is... i sepete koydu, asmak isterken denize kaçırdı aaaaaa diye bir se le döndüm ve espiri yaptım ''haldun senin isparoz mühebbete mahkum oldu ''dedim, 3-4 dk sonra mert abi videoyu getir demesiyle hemen hazırlıkları tamamladım o arada mertin elindeki kamış resmen Ugibi olmuştu yakın çekime aldım ve birden belirdi ben papağan dır derken çiçınaya benzettim ve birden koptuk gülmekten mert'in oltasında haldunun balık sepeti gelmişti teknede ki gülüşümüzü sanırımkyıdan duymuşlardır ,, sanırım dünyada eşi benzeri olmayan birilkide yaşadık bu da mert'in isparozu muühebtten kurtarıp tavaya göndermesine sebep oldu...tabiki videosu var ama aktarabildiğimde yayınlıyacağım, birilerinin bana yardımcı olması lazım, ayrıca ilk defa papağan balığını denizde yüzlerce değil binlercesi altımızdan geldi geçti yine bir ilk yaşadım, bu kadar iri ada izmariti balıkçıda bile görememiştim -4-5 tanesi 1 kg gibiydiler onlardan bol miktarda yakaladık karagözüde bulduk saat 15.00 gibi geriye döndük harika bir gün geçti herkeze teşşkür ederim, benim için tekne avı başladı 15 ocak a kadar fırsat buldukça denizeee diye organıze leri yapacağım ilk fırsat bayram pazarı olacak kısmetse hepinizi seviyorum sevgi ve saygılarımla.....
Sponsored Links
Eski 05-10-2007, 00:25   #2
eşref sürek
Tayfa

başından sonuna kadar tam bir balık macerası olmuş harika bir gün geçirmişsiniz allah muhabbetinizi bozmasın rastgele
Eski 05-10-2007, 07:27   #3
mufi
Guest

Adnancım güzel gün geçirmişsiniz darısı tüm üyelerin başına.görüntüleri bekliyoruz..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2007, 09:25   #4
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Adnan abi benim ısparozlarıma iyi davran bak ona göre

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2007, 10:53   #5
er35han
Kaptan

er35han kullanıcısının avatarı

adnan abicim çok renkli bir gün geçirmşsiniz,balıksa balık eğlenceyse eğlence kısaca hepsi varmış. haldunun firar eden livarı, mertin ''koca bir balık yakaladım kamerayı hazırlayın'' nidaları arasında yukarı çekişini pazartesi günü onur kardeşimden duydum, hep beraber gülme krizine girdik valla ... rastgelsin'in unutulmayacak anıları arasına girdiğine eminim, çok yaşayın canım arkadaşlarım

en güzel günlerimiz;henüz yaşamadıklarımız
erhan karasu/1975/gaziemir-İZMİR
er35han Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2007, 15:51   #6
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool

Canım abimin anlatımın için teşekkürler. Gerçekten uzun zamandan beri tekne muhabbetine ve av ortamına hasrettik. Adnan abinin de anlattığı gibi, balık vardı, muhabbet vardı, lambukalarının muhteşem görsel şölenleri vardı ve ön çok özlenen dost paylşımlar vardı. Harika bir gün için herkese teşkkürler. RASTGELSİN
haldunyalimli@gmail.com
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2007, 16:18   #7
ismail çakır
Kaptan

ismail çakır kullanıcısının avatarı

adnan, allah muhabbetinizi daim etsin.. ne güzel balığa beraberce gitmişziniz .. eh tavalık da çıkmış..isparya müebbetten kurtulmuş ama tavadan kurtululamamış herhalde..
rastgelsin...
Eski 05-10-2007, 16:28   #8
nevzat
Kaptan

nevzat kullanıcısının avatarı

En kötü maceranız böyle olsun değerli arkadaşlarım.Harika bir gün geçirmişsiniz.
Eski 05-10-2007, 18:29   #9
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

canım abilerim arkadaşlarım harika macera ve harika bir av geçirdiğiniz belli.allah muhabettlerimizi daim eylesin.hepinizi kutluyorum.en kısa zamanda büyük bir organizasyon başlatalım.
bu arada kaybolan ikinci boyoz vakası olduğuna göre durumu derinlemesine bir araştırmak gerek boyozlarımızda gözü olan mı var ne..
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2007, 07:41   #10
Rauf
Guest

Adnan kardeşim ve o günki takım arkadaşlarının serüvenini ilgiyle okudum ve cok keyiflendim resim ve videoları merekla beklemekteyim belki uzun zamandır görmediğimiz doslarımızıda sanalda olsa görme şansımız olur selamlar.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları