|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seni de anlıyorum Serkan
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bizde seni bir tanem(alıntıdır:Seda SAYAN)Yanlış anlaşılmasın.İstersen alıntı yazmayımda göreyim sonumu
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırdır Sami, Biliyorsun ki BİZ, 1. çoğul şahıstır. Serkan ise cevap yazmamış !
Hayırdır. Yeni bir meslek mi? Hayırlı olsun. Değerli avukatım.... Sevgiler...
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Şimdi de şu gözüme çarptı düzeltme onun için :Ne avukatı.Hadise ne...Ne oluyor...Anlamadım |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw Sami sen var ya sen, iflah olmazsın. İki dakka ciddi olalım dedik o da olmadı. Senin canın sağolsun geçtin sözlüden hadi kurtardın... 45 verdim sana
![]() ![]() ![]() Sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami senin için not sistemini de değiştirdim anasını satiim. 45 üstünden. Aha da 45 verdim....
![]() |
![]() |
#28 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim bu okuldaki klasik geyiğimdir.Öğrenici(ben böyle diyorum) bana öğreticim(böyle hitap edilmesini istiyorum) notum kaç dedikleri zaman"10 verdim sana" diyorum.Seviniyorlar.Sonrada yapıştırıyorum "100 üzerinden haaa.."ne gerek var deme. ne yapayım bol not azcıkta geyik...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Korkma Sami TC nin bir okulunda hasbelkader öğretici olduysak da senin gibi değerli bir kardeşim daha bizim öğrenicimiz olmadı. O yüzden bu geyikleri bir yana koyarsak. Bilgilerinizi ve aktardıklarınızı zevkle okuyor ve bir nevi sizlerin öğrenicileri oluyorum. Ve inan ki bunu laf olsun diye yazmıyorum. Gecenin bu saatinde laf olsun diye birşey yazmam genellikle... Hem seni hem de Serkan kardeşimi seviyorum....
Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |