|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler bazen şanssızlık olabilir yada balık rüzgardan su ısısı yüzünden veya daha başka bir etkenden yeme vurmayabiliyor bundan sonraki avlarınızın daha verimli olmasını dilerim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() SARGOZ ve melanur aman abicim olsunlarda bu kadarınada razıyız rastgelsin ...
|
||
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iskenderunda lüfer yakalanabilecek en güzel yer neresidir ?? iskenderunlu lüfercilerin yardımlarını bekliyorum
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyi av olmuş tebrikler.arkadaşlar lüfer üstü; kofanalar akdenizde yerleşmeye başladılar.çinekopu görüyoruz sonra kayboluyor,fakat kofana1,5-3 kg arası ,12 ay azda olsa var. özellikle 8-9 cm rapala,kaşık ile limanağzı ve önü ile kırma taşlık alanlarda iyi av veriyor.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler harika bir sırtıkara....
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu aralar tek tük cok güzel kofanalar cıkıyo iskenderun'da ama tam mevsimi değil daha bunların( nisan ayında inş 4'er 5'er yakalarız bu canavarlardan
![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Helal Olsun Ömer.... Atmışsın yine havanı.... ![]() Selamlar...
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ömer bende dörtyoldan tekneyle çıkıyorum balığa. hafta sonları geliyorum balık için. akyayı(imtiyaz) avlayabileceğim yer söyleyebilirmisin.ve nasıl bir takım kullanıyorsunuz.bu bölgenin biraz acemisiyim yardımcı olursan sevinirim.
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Estağfurullah Ömerim... Sen usta balıkçısın, tabi azda olsa havanı atacan.. hem mavra yapmıyosun.... Gerçek balıkçısın... Yaz ömer yaz.... Hakkındır.... ![]() İmtiyazı canlı kefal ve gagalı istavritlemi alıyorlar? yakalamak için sana bir sufle: Yılancı hacıya git, bir okuyup üflesin ![]() Neyse Ömer kardeş; espiri bir yana bu haftayıda es geçtim.... Tek tük kofana atlıyor, büyük imtiyazlar geziyor ama olmadı... balık kısmet işi.... sana rastgele... selamlar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun / Hatay | gauss | FOTOĞRAFLARIMIZ | 188 | 06-01-2012 01:49 |
iskenderun...buyrun | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 27-11-2010 19:09 |
iskenderun petek | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-02-2009 00:21 |