|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() geçenlerde izmirde ilk kez gördüm bu dergiyi tam alıp kasaya doğru yönelicekken 5 milyon fiyatı gördüm ve dergiyi bıraktım incecik bir dergi eminim içinin yarısı reklamdır. Alan varsa düşüncelerini belirtsin güzel bir dergi ise paraya kıyıp alayım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Taygun,
dergi uzun zamandan beri yayınlanmaya devam ediyor,içerik olarak dediğin gibi yarısı reklam,diğer yarısı da ağırlıklı kara avı ile ilgili,ben beğenmedim açıkçası,internette çok daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() iyi bari yanımda para olsa kazığı yiyecektim allahtan yoktu
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avdoğa Dergisi 7.Olta Balıkçıları Şenliği | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 02-05-2008 07:40 |
bu tekniğe bi bakınız... | aganta borina borinata | Diğer Malzemeler | 13 | 30-01-2008 12:47 |
şu görüntülere bir bakınız .. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 15-09-2007 22:04 |
İzmir - Foça Hakkında soru, LTF acil cevap | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-08-2006 14:31 |
Ekoloji Dergisi | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 09-08-2006 14:54 |