![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç abi iki Delta 60 ve RR 60 ikiside bende var hangisini daha çok beğeniyorsun dersen RR 60 derim.
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 02-11-2007 " tarihinde saat 00:00 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ..
makina kıyıdan surf için: MITCHELL ARMADA 7000 /8000 MITCHELL ARMADA PRO 6500/7000 at çek te: BALZER METALLICA 800 WS 10300-845 daha saysam bir sürü var ama hani belli markaların en azından garantisi vardır..(emin olabilirsin) vs sen yinede kafana uygun olanı al[/quote] Abi teşşekkürler,
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Öneriniz için teşşekürler,bu makineyi de değerlendiriyorum.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sanıyorum sizdekide orjinal bi makine , albanın yine eski kk 70 modeli var ,ben görmedim bu iş yapar mı yorumunuz için de ayrıca teşekkürler.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
RR modeli bahsettiğim gibi kullandığım bi model,rr40 ı geçen sene kaynarcadan 2li ,3 lü çingene palamutu çekti. Gerçekten harika bi makine ve makineye verdiğim fiyat 20 ytl , Anadolu yakasında bulamadım ,en kısa zamanda avrupa yakasına geçicem biraz da orda araştırıyım,korea olanını bulursam mutlaka alırım. ilgin için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Tacettin Kardeş Banax Helicon 5400'e Bir Bak Hem Uzun Kafa Yapisina Hemde Güçlü Bür Gövdeye Ve Dişli Yapisina Sahip. Hem önden Hemde Arkadan Debriyaj Sistemi Var. Ben Arkadaşin Birinde Gördüm Gayat Memmun Kaldiğini Söyledi.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Kardeş Okuma Power Liner Pl 865 Makine özellikler Olarak Bu Makinede Işini Görebilir. Okuma Ve Banax In çin üretimine Hanüz Rastlamadim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yok böyle bi makina..... | umutec | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 19-06-2009 18:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
Kamış Alıcam Yardım Edin | Taygun KOCABIYIK | Kamışlarla İlgili Herşey | 30 | 29-11-2006 10:33 |