|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam
Allah daha büyüklerini nasip etsin tepsi yerine kova doldurman dileğiyle selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ömer tebrikler...Ne hikmetse geçen sene tuttulan çupraların da böyle bir durumu vardı maalesef...kafa atmak yok...yeme sağlam bir vuruş yok...anlamadım gitti vallaha...İnşallah daha irileri de nasip olur da sevincini bizlerle de paylaşırsın...ama bu seferkiler daha uzun olsun...bu kesmedi vallaha...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok güzel kaliteli balıklar çuprada harikaymış afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
en küçük üye benim galiba | ceza_4 | Tanışma | 22 | 14-09-2007 06:58 |
Benim düşüncem | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 19-02-2007 11:19 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |