|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Valla ben onu bunu bilmem Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez bunlarda aha Nejdet amcamın üstüne görmedim
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende görmedim görmekte pek mümkün olmaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() evet onun babası benimde özbe öz amcamdır.
Adı:İnanç Soyadı:Ünalan Yaşadığı yer:ANKARA Doğum Günü:1993 ANkaraLI BAlıkçı Bu mesaj en son " 09-11-2007 " tarihinde saat 17:50 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() selam arkadaşlar,
tüm yazılanları okuyoruz sizler uzun zamandır tanışıyorsunuz ve güzel espriler yapıyorsunuz. tebrik ederim sizleri ben birşey öğrenmek istiyorum. tekneden sardalya ile avlanmak için sardalyayı akşamdan alınca nasıl koruyacağım çünkü öğleye doğru bozuluyor ve pulları adamı sinir ediyor, birde bu sardalyayı iğneye takmak için nasıl keseceğim. sucuk gibi yuvarlakmı yoksa flato olarak mı kessem daha iyi olur. halim bornova-izmir |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sardalyanın tazesi makbul olsada gazeteye sarıp bolca tuzlamak sertleşmesini sağlar. Hem rahat kesilir hem ufak balık fazla tırtıklayamaz ama randıman tazeye göre az biraz düşük olur.
İğneye takış şekli değişir her yiğidin yoğurt yemesi farklı sözündeki gibi. Ben orta kemiğini delip arka tarafından çıkararak takarım. Ama başka yöntemleride değerlendirmekte fayda var. Bu arada sucuk gibi yuvarlak kesiyoruz.
![]() |
![]() |
#27 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin bilgilere.
birde "büyük balık büyük yeme gelir" diye ben yemleri büyük takıyorum acaba doğrumudur. yoksa izmaritleri, ısparozları vede kaya balıklarını bedavadan yemliyormuyum acaba? ![]() Halim 1/5/1964 Acıpayam |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Halim abi "büyük yem, büyük iğne, büyük balık" lafı bence doğrudur.
Teknede iri balık almak için yapman gereken ufaklar vururken hiç çalınmadan iri balığın vuruşunu beklemek. Elbet gün içinde iri bir balık denk gelir. Tabi arada tavalık balığıda almak lazım ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() imbat kardeşime katılıyorum ve bir ekleme yapmak istiyorum. kurşunun altınada bir iğne koyarsanız balığın %70 ini o iğne yakalar.. genco zülfükar hatay 1974
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar çipura ve mercan için mustad 496 yı iğneyi kullansak verim alabilir miyiz?yoksa biraz ince mi gelir?Sizin tavsiyeniz nedir bu konuda?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura Nasıl Yakalanır ? | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 101 | 22-10-2012 10:27 |
Kuşadası Balık Avı-Karagöz,Mercan | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 13-11-2009 18:51 |
Mercan Karagöz (Çeşmealtı) | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 15-12-2008 11:35 |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |