![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben Lüleburgazdan(trakya)Atalay
16 yasındayım balık avı merakı bende 2 ay once basladı su an derede ve göllerde avlanmaktayım googleden bilgi toplarken bu siteye rastladım.tüm üyelere selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() atalay hoşgeldin,balık avıyla ilgili merak ettiğin hertürlü bilgiyi sitemizde bulabilirsin. katılımının devamlı olmasını dilerim.
rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() hemşerim aramıza hoşgeldin bol balıklı avlar rastgele
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Atalay hoşgeldin kardeşim .
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() atalay aramıza hoş geldin katılımcı olman dileğiyle. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldin hayırlı olsun livarın balıkla dolsun
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoş geldin kardeşim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Atalay bey hoşgeldiniz
katılımcı olmanız dileğiyle Selamlar saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Atalay, hoşgeldin, keyifli paylaşımlar
Sevgi ve Işıkla Kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
HERKEZE SELAM yine ILDIRI klasiyi :)) | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 04-12-2009 20:01 |
herkeze slm... | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 19-08-2009 14:59 |
Orhan69 herkeze selam turnaya devam | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 16-12-2008 09:45 |
herkeze selam aranıza yeni katıldım | batu | Tanışma | 10 | 11-09-2007 16:35 |
herkeze selam | m_ciran01 | Tanışma | 4 | 30-09-2005 03:29 |