|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel bir cuma günü saat1400 ten 1700 kadar kartal sahilinden aldığım isparleriler yem olarak serdar kardeşimin tavsiyesi üzerine canlı teke kullandım sonuç çok güzel oldu
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() tavalık olmuş maşallah daha iyi nasip olur inşallah emeğinize sağlık
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali abi sizin kartal sahilinde suya hormon mu verdiler ne yaptılar bu ısparozların hali ne tepsi gibi her biri izmirde olsa şöyle eşşek ısparozları mis gibi tutup yesek.
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Ali kardeşim afiyet olsun bende askerde (mersin)nöbetteyken (bahriyeli) bu arkadaşlardan cok tutardım hemde sığır!! etiyle bağzan av o kadar iyi giderdiki nöbeti devralmaya gelen askerlerin nöbetini bile tutardım selamlar rastgele.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ali kardeş ben burada tayguna katılıyorum, heleki bizim burdakiler 5cm i gecmiyor, tadını özledim valla. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() serdar abicim bunlar eşek değil maşallah deve, hatta fil isparozu olmuşlar abi.ancak dikkat ettim abi sizin orada ne yakalasanız bizim burdakilere göre çok iri.sence sebebi ne olabilir abi.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim ali abi...mavi deniz anası bulursan saçaklarıyla karagöze dene bi...saygılar...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() abı boyle ısparoz tutacaksam cıpra gelmesede olur
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Pendik Sahil Tarafı | m_cumur | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 23-10-2010 17:31 |
Örende sahil balıkçılığı | Aziz Azizoğlu | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 20-02-2010 22:59 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |