|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar,
Havalar bozuk,canım sıkılıyor,kahvete uğradım balıkçı arkadaşlarım kardeşlerimle biraz sohbet etikten sonra,çaylarımı zı yudumladık,onları nda morelleri bozuk,havalardan dolayı iyi balık alamadıklarını konuşuyorlar, ağlardan çok az balık çıktığını söyleyen Tuncay kaptan,arkadaşlar izgarayı hazırlayalım balıkları yapalım deyince,acele bir çalışma başladı, ızgara yakıldı,balıklar temizlendi,pişirildi ,salatalar yapıldı ve sofra hazır, hep beraber tepsinin içine bol miktarda pişmiş balıklar,üzelerine limonda, soğanlarda yumrukla parçalandı,hepimiz yemeğe başladik,çok lezzetli her şey çok güzel,,kahvelerimizi içtik,hava biraz yumuşar gibi, gözüm denizde,benimle denize çıkacak bir arkadaş varmı soruma ,cavap yok, herkez bir şeyle meşgul,Conta Mustafa kaptan ağ onarıyor,Tuncay kaptan ona yardım ediyor, biraz sonra ağ atacağım abi diyerek, bana yardımcı kimse yok, ben karar verdim çıkıyorum,doğru limana,tekneyi ve takımlarımı düzelttim, limandan çıktım,oltalarım denizde,palamuta çekiyorum,yok, yok,yok, Kurşun ekleyip Sinarite dolaşmaya başladım,iyiki başlamışım,[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] arkamdan asılırmışcasına bir vuruş,normal çekerek tekneye aldım,fotograf makinamı ayarladım Sinaritin fotoğraflarını çektim, Sizlerle paylasıyorum, bu günlük bu kadar,yarın hava elverişli olacak diyorlar inşallah daha çok balık yakalarız.hoşçakalın.28.Kasım.2007.Sivrice
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() yine bir orhan abi klasiği ellerine ve emeğine sağlık darısı başımıza
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Niyet edip ,aklından geçeni ısrarla yapmanın güzel bir meyvesi.Tebrikler Orhan abi.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi tebrik ederim klasikleşti senin sinaritlerle torikler
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() orhan usta tebrikler, sadece bakmakla yetiniyoruz..
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Havaların dengsiz,devamlı değişken olduğu şu günlerde, çok az balığın olmasına rağmen gene oltama bir iki balık geliyor,bende memnunum.şansımda var. Çok teşekkürler,rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Dogru söylüyorsun,aklıma koyduğum bir şeyi gerçekleştirmek için çok uğraşırım,balıkçı sırnaşı olmalymış,büyüklerimiz böyle diyor. Teşekkürler,hoşçakal.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Sinarit ve torik tutmayı istisna olarak çok severim, hep vuruş anını düşünür onu yaşarım. biraz evvel bende onu yazdım,karışı giden havalar normale dönerse daha güzel balıkçılık olur,bekliyorum. hoşçakal.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Adnan,
Bende sizlerinde tutmanız için duacıyım,fakat havalar biraz kötü gidiyor, rüzgarların çabuk değişmesi balıklarıda şaşırtıyor,bende dün balık yakalayamadım,inşallah biraz sonra çıkıyorum,rastgelir belki. sanada teşekkürler,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() orhan bey tebrikler sizin oraları baya verimli baksanıza saat 16 da bile sinarit yalancı yeme atlıyor bunun neyini yaptınız afiyet olsun selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
orhan küçükbiçmen adına.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-01-2012 15:37 |
Orhan DEMİRKAN Fotoğraf Albümü | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 23-11-2008 21:53 |
Sinaritler,Orhan Küçükbiçmen | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 15-01-2008 15:18 |
Sırtı Sezonu | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-04-2006 14:26 |