|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Arada bir sinarit gelir,fakat çok büyük sinarit yakalayamadım, en büyüğü 4.600 oldu,2 kilo civarinda çok ykalıyorum, sahte yeme büyüklerin vurmadığını söylüyorlar,biraz derinlerden 30 metrelerde canlı zargana ile yakalayan balıkçı arkadaşlar 10 kg.civarına çıkabiliyorlar,ben ise 7 ila 15 metre derinliklerde dolaşiyorum. Sinariti ben ızgara seviyorum,üzerini biraz yaglamak lazım. sizlerede rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Miço ![]()
|
![]() resimde gözüken sahtenin markasını modelini boyunu ağırlığını filan yazabilirmisiniz?
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Çanakkalenin gözünü seveyim her türlü balık var. Orhan Kaptanımda sinaritleri çatır çatır götürüyor. Izgaradada afiyetle mideye indiriyor. Afiyet olsun diyorum.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
balık tuttuğunu bilemediğim icin hitab şeklim zorlaştı, Sahte balık,yozuri markası ile,mavi beyaz sardalya tipi, 11 cm tomi baru cinsi ile anılıyor,balık malzemesi satan yerlerden temin edebilirsin.rastgele.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Canakkele balık yönünden gerçekten çok zengin, zaten bende onun için buradayım. Fırsat buldukça denize açılırım,mutlaka sırtı çekerim, gelmediği günler çok nadirdir,beni bir palamut bile çok mutlu eder, hele sinarit olursa deyme keyfime ,ızgarayıda yakarım,5 dizem zeytinyağı ile yağlayıp,ızgaraya atarım,cızır,cızır,tabi sonra aslan sütü,yanında Ezine koyun peyniri,buyrun beraber yiyelim. Sizlerede rastgele.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Çok teşekkürler,havalar biraz dzelirse denizdeyiz,
allah kısmet ederse birseyler yaparız inşallah. sizlerede rastgelsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
orhan küçükbiçmen adına.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-01-2012 15:37 |
Orhan DEMİRKAN Fotoğraf Albümü | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 23-11-2008 21:53 |
Sinaritler,Orhan Küçükbiçmen | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 15-01-2008 15:18 |
Sırtı Sezonu | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-04-2006 14:26 |