|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() tam bir kaliteli balık çeşidi olmuş tebrikler afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Ben demedinmi sende bu sabır varken yakalarsın diye ahanda ufaktan başlamışın yakında kucağına alıcak kadar büyüklerini de yakalarsın bu kesin rastgelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() baba büyüksün tebrik ederim...bu arada yakında bi çanakkale yapabilirm üçgünlüğüne...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Oyy oyyy maşallh o levrekler ne güzel tebrikler güzel bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Maşşallah.... Çok güzel görüntüler....
Tebrik ederim İsmail Bey... Oldukça güzel balıklar... Hani bir söz var "kimi yakalar kimi bakar, evde kıyamet kopar" .... ![]() Keyifli ve bereketli avlar diliyorum.... rastgele...
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah maşallah
allah dahada bolluk versin Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Miço ![]()
|
![]() abı nedır bu ya nasıl bı zevktır super av olmus daha bereketlı gunlere ıns
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok zevkli bir av olmuş tebrikler
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8 kasim güzelbahçe 2.liman av raporu | ETHEM | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 12-11-2008 08:32 |
1 Kasim... Güzel Bir Av... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 20-11-2007 08:16 |
Bu gün 10 KASIM | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 10-11-2007 19:44 |