|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 12.01.2008 Tarihinde urla Kalabak limanında bulunan tekne ile avlanmak üzere ben ,bacanağım ve bir arkadaşımla birlikte denize açıldık.Sabah tekne zor çalıştığı için ancak saat 10.00 gibi yola çıkabildik.11.00 civarı avlanmaya başlayabildik.Bir iki yer değiştirdikten sonra, üçüncü gittiğimiz yerden benim fotoğraftaki balıkları yakaladık.(Benim payıma düşen miktar)Akşam hava kararana dek avlandık.güzel bir av oldu darısı ve güzeli sizlerin olsun.
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ümit abi mercanlar harika tebrik ederim. Turgay abi bu gidişle isyan edicek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ümit kardeşim allah bereketini arttırsın güzel balıklar afiyet olsun selamlar
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Allah bereketini arttırsın abi umarım bi dahaki avlarda daha çoğunu tutarsın. Hemen fırın tepsisine dizmişsin balıkları direk fırına koydun galiba bir an evvel yiyebilesin diye
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ümit abi tebrikler.Nette bir sorun olduğundan epey bir zamandır siteye giremiyordum gözüm gönlüm açıldı,çok daha güzel avların denkgelmesi dileklerimle.
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ümit tebrik ederim mercanlar yanıyor pırıl pırıl maşallah.Darısı başıma.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Evet Tayguncum isyanım mercana.Benim oltayı beğenmediler herhalde.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler darısı özlem çekenlerin başına...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Urla Adalar Etrafında Tekne ile Balık Avı | hasanova | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-09-2010 10:49 |
Adalar 3 | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 12-01-2010 22:22 |
kusadasi civari | gani eren | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 28-04-2009 09:50 |
urla çeşmealtı ve adalar | aldatmaca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-06-2008 14:37 |
14.01.2007 Urla Adalar Raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 17-01-2007 09:30 |