|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() böyle çipura olurmu ya evrim gecirmiş bu bence,bir çoğu bunun yarısı kadar olamadan hakkın rahmetine kavuşuyor
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bravo...eline sağlık hocam...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() inanılmaz bir çipura
valla ağırlığı kadar keyif vermiştir
![]() |
![]() |
#54 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Gerçek bir trofe tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#55 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() gerçekten inanılmaz güzellikte.Eline sağlık arkadaşım.Bunu yemekten çok avlamanın keyfini yaşamak lazım doğrusu
"unutmak mı? delisin... gitmesem de bekler orada deniz. gelirsem, bilmelisin benim beklememdir burada deniz. gitmek gibi geleceğim denizin delisine delinin denizi gibi o ne kadar giderse.." özdemir asaf |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
18 li yaşlarımdayken Güllük körfezinde uzaktan akrabamız olan bir balıkçı ile (Uğur Abi. Trol teknesi vardı; o zamanlar ufaktık şimdi tabi ki trole karşıyım) dalyanı sarmıştık. Belli bir bölgeyi sürekli yemleyerek ve saatlerce bekleyerek balığın toplanmasından sonra sardık. Oradan çıkan levrek ve çipuralara inanamazsınız. Levreklerin irilikten renkleri kaçmıştı. Neredeyse o zamanlardaki benim boyumda levrekler vardı. Ayrıca resimdekinden büyük çipuralar da çıkmıştı. Şimdi anlatınca abartı gibi geliyor ama o zaman da gözlerime inanamamıştım.
![]() |
![]() |
#57 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu haika balığı yakalamakta yemekte çok az kişiye nasip olur herhalde.Tebrikler.
![]() |
![]() |
#58 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bravo...tarih kokuyor bu balık...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende bukadar büyük çupra görmedim ,tebrikler
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() vayyy beee,fosil olmuş bu fosil.ben böyle bi balık yakalasam takımı taklavatı bırakıp deli gibi koşup bağırırdım herhalde.adam kafayı çizer çok fenaa
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Illede çupra. | Bornovalı | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 23-11-2009 07:44 |
çupra dolma | delvel | Balık Yemekleri | 5 | 04-12-2008 22:00 |
Çupra | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-02-2008 06:25 |
Çupra ve saz arkadaşları | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 15-01-2008 17:06 |
çupra hayvanı 4,700 | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 12-12-2007 21:35 |