|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaslar cesme dalyanda bayramın bırıncı gunu levrege gıttık fakat tık yıktu gıttıgımız gıbı geldık ufak kefal yanı gamıt tutup canlı yem olarak kullandıgımız halde ama yanımızdakı bı arkadas 500gr ile 1kg arasında 4 adet kefal aldı tabı buda bızde hırs yaptı yarın aksam nasıpse yıne dalyana gıdıcem fakat hava yagmurlu gozukuyo yagmurda kefal ve levrek tutumak hakkında bılgısı olan varmı hayvan yagmurlu havada yaparmı yardımcı olup bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mehmet abi buraya gözat istersen. (Kefal Avı diye arama yaptım levrek-kefal avı hakkında bir çok yazı çıktı okuyup bilgi edinebilirsin)
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() taygun cok tesekkur ederım bu bılgıler cok ıyı oldu dedıgım gıbı tek korkum yagmuyrlu hava gıdıp gorecegız artık
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() 3 gundur bende o taraftaydım..gercekten balık yok..gece ugrasılsa belki biseyler cıkar ama bunun ıcınde hava pek musait değil maalesef..adam gibi avlanamadan dönmek zorunda kaldım bende...
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() evet katılıyorum poyrazda sıkı gıyınıp uğraşılırsa levrek ve çipura çıkar bencede... ama dikkatli olmak lazım ege tarafının rüzgarı malum..ben duramadım açıkçası
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çesme 14,06,09 rezalet raporu | 35deniz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 15-06-2009 14:33 |
Yine Cesme Dalyandaydik | mehmeterhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 24-12-2007 18:31 |
1.12.2007 cesme dalyan | mehmeterhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 03-12-2007 18:00 |
SAROZ/ Halikarnas/koyun limani | sunay kaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 12-02-2007 11:03 |