|
Düğümler Oltamızı hazırlarken kullanılan düğümler... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
M. Can Denizkurt-1970 Bu mesaj en son " 02-02-2008 " tarihinde saat 21:48 itibariyle zinebird tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Umarım işinize yarar
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Teşekkürler can emeğine sağlık.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Can teşekkür ederim bunlar birçok arkadaşların işine yarayacağını umarım.Ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Resimlerde sıralı anlatım oldukça başarılı.Mutlaka işe yarayacaklar.Emeğinize sağlık....
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine,emeğine sağlık.bundan daha güzel ne olabilirki.?
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok Güzel Tarif Etmişsin Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Zıpkıncı,aramıza hoş geldiniz .İmza ayarlarınızı yaparsanız kim olduğunuzu bilir ona göre hitap ederiz.
İlk soru benden olsun.Yaban tavşanı için ideal tüfek kalibresi ne olmalıdır.?Kaç numara saçma kullanmalıyız.?
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli arkadaşım bilgisayar konusunda biraz acemiyim zamanla düzeltirim inşallah sorunuza gelince tavşan avında oniki kalibre tüfek hava durumuna görede 4 5 6 numara saçma kullanılabilir şuanki mesajlaşmalarınız çok hoşuma gitti zamanla bende aranızda olurum inşallah karakaya barajında amatör olarak balık avlıyorum meraklıları için söylüyorum ikiyüz kiloya kadar büyük balık var bunu çektiğim resimlerle yakın zamanda göreceğiz inşallah
malatya 15 03 1971 Bu mesaj en son " 08-02-2008 " tarihinde saat 21:30 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bunlarda Benden | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 30-01-2008 23:15 |
Bunlarda benden 2 | ilhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 03-01-2006 04:59 |
Bunlarda benden Geç oldu ama :) | ilhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 03-01-2006 01:26 |
Düğümler | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-12-2005 07:08 |