|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar merhaba.1 haftalık aradan sonra yine mercanlarımıza kavuşmanın verdiği moralle yeni bir haftaya başladım.herkese iyi avlar hayırlı haftalar dilerim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hey maşallah gelincik tarlısına dönmüş ortalık tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerine saglık güzel av olmuş çeşmealtında yeni biyer mi keşfettin.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayir Ibrahim Kardeşim.yine Herzamanki Yerimize Gittim.ama Bu Hafta şans Bizden Yanaydi.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler murat abi gerçekten güzel av olmuş şu her zamanki yerini bi öğrenebilir miyiz abi
![]() Saygılarımla ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrık ederım harıka ..mercanlar en sevdıgım balıktır mercan bana gore en yakısıklı balıklar
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne güzellikler yaratıyor rabbim.Ellerinize sağlık , gözlerimize şenlik oldu.Hele ki böyle avsız geçen günlerde ilaç gibi geldi.Afiyet olsun...Pembişlerle Türkan Şoray'ların yanına Angelina Jolie'ler
![]()
Nedim Yıldırım-1970/Çanakkale 0 Rh(+) Pozitif DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. Bu mesaj en son " 05-02-2008 " tarihinde saat 16:30 itibariyle Teaser tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler murat bey pembeleri dizmişsiniz sıra sıra
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muratcm tebrikler çok iyi biav olmuş.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Murat bey, tebrikler. Güzel av olmuş. Pazar günü ben de Uzunada tarafındaydım, güzelce havamı alıp geri döndüm. Yıllardır, bu bölgeye gitmiyordum. Yıllar önce gittiğim bir kerterizi denedim, kılıç burnu civarında, olmadı. Sanırım, köprülerin altından çok sular akmış. Artık biz de deneye yanıla oralarda kerteriz bulacağız sanırım, ama bu zannettiğimden uzun sürecek anladığım kadarı ile.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.11.2008 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 12-11-2008 15:20 |
02.10.2008 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 07-10-2008 16:42 |
23.02.2008 çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 27-02-2008 21:57 |
27.01.2008 çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 29-01-2008 22:16 |
çeşmealtı av raporu 19.01.2008 | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 23-01-2008 15:14 |