![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaslar ben çinekop ve lüfer avında kullanabilecegim rapala almak istiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu rapalaların hepsi ile lüfer veya cinekop tutulmuştur en alttaki resimdeki iki rapala olan resimdeki yeşil olanı ile ben lüfer tuttum görüldüğü üzere cok ceşitlidir selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rapalaya takılan iğnelerin rapala büyüklüğü ile bir orantısı varmı? yoksa yakalamayı umduğumuz balığa göre mi iğne takacağız??
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Çok büyük iğne takılırsa rapalanın yüzüşünü bozabilir.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çinekop ve lüfer için çok pahalı ve yüzüşü mükemmel olan bir sahte olmasına gerek yok bence.Rauf Abi'nin fotolarını verdiği üstte olan kırmızı kafalı ve mavi olan gayet uygun.Bu balık için önemli olan parlayan ve üste yakın yüzen bir model olması.Pelikan,Strike Pro,Surecatch ve Daiwa markaların sahte balıkları daha hesaplı.Özellikle mavi,yeşil sırtlıları tercih edebilirsin.İğne değiştireceksen aynı numarada iğne tercih ederseniz en doğrusu olur.Aslında çeşitli kaşıkları da deneyebilirsin.Bir de imza ayarlarını yaptım mı herşey daha güzel olur
![]()
Nedim Yıldırım-1970/Çanakkale 0 Rh(+) Pozitif DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. Bu mesaj en son " 16-02-2008 " tarihinde saat 02:18 itibariyle Teaser tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi senin icat süper görünüyor
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() En sevdiğim olay "kendin yap" olayı.Bence harika , gözler de çok dikkat çekici.Muvaffak Abi sen böyle yapıp gösterirsen siparişler gelir artık
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Avlanacağın balık lüferse o zaman iğne; bir numara büyük ve en arkadaki iğneye iki tane halkayı ekleyerek-birbirine ekleyerek kullan.... ![]() Eğer akya gibi canavarlar hedefte ise o zaman ucu çok sivri ve en az 4 x strong iğneler kullan... Çünkü akya sahte balığı yutmak yerine başının yan kısmıyla çarparak sersemletmeye çalışacaktır... Bu esnada iğne kaliten balığı kıyıya almana yardımcı olacaktır... Rastgele Alper.... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
En iyi rapala ? | dark_boold | TATLI SU AVI | 11 | 12-09-2011 14:13 |
rapala? | kırımlı | Düğümler | 2 | 17-03-2008 16:58 |
rapala ile av hakkında | falconn394 | Savurma Dip Takımları | 7 | 03-11-2007 15:27 |
Bu rapala iş yaparmı | balıkcı | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 21-03-2007 13:05 |
Rapala Showw | Yırtık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2006 20:31 |