|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Devamlı işlediğim konu akya ve kuzu yine bu balıklaraait iki resim gecti elime hemde kallavisinden vuran zıpkıcı arkadaşa helal olsun.bu iki balığı artık karıştırmanızı net olarak son vericek iki fotoğraf.
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KUZU namı diğer(avcı,sarı kuyruk) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AKYA.tek kelimeyle mükkemmel bir parca.süper. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi varya hafiye gibisin epey böyle büyük resim aradım bulamadım , eline sağlık .
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçi fotodaki arkadaş zıpkınla almış ama benim açımdan sahteyle alınabilecek balıklar arasında balıkçılığın zirve balıklarından biri bu güzel canavar.Görmek insanın iştahını kabartıyor , hayaller kurduruyor.İnşallah bir gün tekne avı yapabilirsek böyle bi güzeli çekmek acayip hoş olur.Böyle canavarları yakalamak hepimize nasip olsun inşallah...Teşekkürler ve Saygılar...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi balıklar harika teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Rauf üstadım göz zevkimizi memnun ettin emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() muthıs balıklar gozumuz gonlumuz acıldı abı tesekkurler
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Derya kuzuları tabiri tam bu balıklar için.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() selamın aleyküm rauf abi biraz geç oldu yeni gödüm kusura bakma güzel çalışma olmuş abi teşekkür ederim allah herkeze bööyyle iriiiimi iri balıklar tutmak nasip etsin saygılar.
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaş larınböylegüzel büyük balıktuttuğunu görünceheyecanlanıyorum amatörbalıkçı olarak acababirgün bende tutabilirmiyimdiye geliyoraklıma herkeze rasgele 05aytekin istanbul pendik
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşte bu bitkili melek.. | Caner BALIKÇI | Akvaryum | 9 | 17-08-2008 20:49 |
İşte ben sazanlarımla geldim | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 20-08-2007 17:29 |
İşte Dostluk İşte Paylaşım | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 10-05-2007 09:36 |
İşte gerçek avcı | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 28-08-2006 10:13 |
İşte gerçek | muhabbetci | Tanışma | 1 | 10-11-2005 00:53 |