|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar,hava durumlarına bakılırsa pek balığa çıkamıyoruz sanırım.Ama inat varya çektim çizmeleri giydim yağmurluğu Allah Allah sesleriyle koştum kayalıklara.yağmur kaçayım diye yırtındı ama iman gücüyle dayandım çünki biliyordumki nerdeyse tüm site arkadaşlarım hava nedeniyle evlerinde oturuyorlardı ben orda onları temsilen bulunuyordum ve pes etmek yoktu
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() remzi abi,deniz ana senin bu azmin karşılığını vermiş.
paylaşım için teşekkürler, afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler bu havada çok güzel av olmuş kaçan levreğe üzüldüm bi dahaki sefere umarım kaçamaz
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar erkepli son zaman larda balık kaçırmakda bayağı ilerledi, birde kaçırdıktan sonra bana kızmasa. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sanırım bunlar kuyudan değil.Kaçırdığınız levreği sahte ile alacağınıza inanıyorum
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Balıklar gerçekten harika. Eline ayağına sağlık.
Afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Remzi kardeşim balıklar çok süper ellerine sağlık.Gönlümüz gözümüz bayram etti.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım için teşekkürler afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Remzinin balık günleri haberleri artık keyifli bir hal alıyor bir haftalık iş gününden sonra gelen pazar günü kıyamet olsa gidiyor valla tebrikler sargozlar da baya yakışıklı yanlız bir konu var belki izmirli arkadaşlar hic olmassa bununla gurur duyabilirler bu balıkların hepsi izmirli sülünezlerin marifetiyle tutulmuş!hani biraz dayanışmanın bir örneği
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizin Görülmeye Değer Canlıları | levrek | Videolar | 3 | 25-01-2010 08:47 |
denizin sultanı levrek | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 25-11-2008 09:46 |
denizin karanlıklarından gelen misafirmi? | Güven ÖZYELDAN | Videolar | 12 | 08-04-2008 13:46 |
Denizin içini görmek için | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 01-12-2007 22:23 |
slm denizin efendileri | cekocumcum | Tanışma | 24 | 13-02-2007 23:37 |