|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar... bu forumda ve balıkçılık olayında yeniyim. mersin açıklarında farklı 3 boyda tuttum bu balığı. garip bir kokusu var. ama ne balığı olduğunu ve yenip yenmeyeceğini bilmiyorum. yeşile maviye çalan rengi ve benekleri var
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Lambuka'nın ta kendisi.Bildiğim kadarıyla ülkemizde Akdeniz'de yaşıyor.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() lambuka tabi ki agabey
![]() ![]() ![]()
Abdülhamit Kırımlı/Amasya-81/Konya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 27-02-2008 " tarihinde saat 10:40 itibariyle kırımlı tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ek |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba cihan bey gördüğünüz balık nedim ve abdülhamit abinin söylediği gibi lampukadır fleto çıkartıldığında eti lezzetli olur ama fleto çıkartmadan yemenizi tavsiye etmem çünkü derisi çok kalın olduğundan hiç güzel pişmiyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsun güzel lambuka
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Cihan bey Lambukan çok güzel tebrikler.Bu arada imza ayarlarını yaparsan sana nasıl hitap edeceğimizi daha iyi biliriz(Aramıza hoş geldin).
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri için. avlama teknikleri konusuna gelince rapayla tutuluyor bildiğim kadarıyla ki 3 tane tuttum. resimdeki en küçüğüydü. pişirme konusu ise tavada ya da fırında yapsam iyi olur dimi?
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() turgay abi teşekkür ederim. düzenlemeleri yapacağım inşallah
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Derisini yüzüp limonlu zeytinyağıyla sos yapıp,filotaları sosa bula ve mümkünü varsa kömürde yap.Ondan sonra senin ellerini benim ayaklarımı bağlasınlar.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() cihan tebrik ederim lambukalarını afiyetle ye.. fletosu güzel oluyor.. bizim buralarda papağan balığıda diyorlar... bu aylarda sanırım bizim izmir körfezinde yok bunlardan..
![]() |