Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-01-2006, 23:23   #11
rüzgar2
Kaptan

rüzgar2 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ilhan tafarından gönderildi
2 sefer bırak tım hiç uğruna başladım.
sigarayı bırakmak istiyen bırakır bence. bahane yok. yok oydu yok buydu demeye hiç gerek yok. Azaltayım sonra bırakırım demekte bırakılacaksa birden bırekılacak. 15 güm kadar zorlanılıyor sonra yavaş yavaş vücut rahatlıyor.
ilk sigaramı 13 yaşımda içitm
15 yaşımda paket taşımaya başladım
20 yaşında 10 ay bıraktım tekrar başladım
24 yaşımda tekrar bıraktım 8 ay ve halan içiyorum
başlama sebeb leri yok sadece içmek istedim. ve halan içmek ten zevk alıyorum.
Fakat çok kısa zamanda bırkacam.
İLHAN ARKADAŞIM OLAY BİTMİŞ .SEN BIRAKMIŞSIN BİLE..7-8 SENEDİR İÇMİYORUM..ŞİMDİ ARASIRA ARKADAŞLARIMLA İÇKİ SOFRASINDA BİR KAÇ TANE İÇİYORUM...ANLAYACAĞIN BEN ONUN OYUNCAĞI DEĞİL O BENİM OYUNCAĞIM OLDU.....TABİİİİ ADAM OLUPTA GÜNDE 3 TANE İÇİP KEYİFİNE VARAMADIK..AYARSIZIZ HERHALDE..
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 06-01-2006, 01:22   #12
Epidermoid_Karsinom
Guest

degerli arkadaslarimin sigarayi birakmalari beni cok sevindiriyor. fakat sigarayi 2 tane içiyorum oyleyse o benim kolem anlayisi hala sigara bagimlisi oldugumuzu gosterebilir. sizi cok sevdigim ve kisa surede kaynastigim icin tam birakma taraftariyim. hic icmesek ne guzel olur degilmi. gercekten sizleri cok seviyorum artik bu forum benim icin aliskanlik oldu.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2006, 01:26   #13
rüzgar2
Kaptan

rüzgar2 kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Epidermoid_Karsinom tafarından gönderildi
degerli arkadaslarimin sigarayi birakmalari beni cok sevindiriyor. fakat sigarayi 2 tane içiyorum oyleyse o benim kolem anlayisi hala sigara bagimlisi oldugumuzu gosterebilir. sizi cok sevdigim ve kisa surede kaynastigim icin tam birakma taraftariyim. hic icmesek ne guzel olur degilmi. gercekten sizleri cok seviyorum artik bu forum benim icin aliskanlik oldu.
SEN İSTE EMİN ONUDA YAPARIM..TAMAM 2 TANEDE YOK ARTIK.SANA SÖZ...
rüzgar2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2006, 01:28   #14
Epidermoid_Karsinom
Guest

sagolun. sizi tanimadan sevmistim zaten ben. eminim ki siz kardes dost olan Sami bana benim yaptigim gibi imzanizla yardim edebilirsiniz. o uzman denen adami istiyorum bana yardimci olur musunuz
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2006, 18:26   #15
muhabbetci
Kaptan

Merhaba arkadaşlar;
İlk yazımda ben nasıl bıraktığımı açıklamıştım.Yani bırakıyorum,bırakacağım demedim tamam, içmeyeceğim dedim ve 5 yıla yakın oldu.
İçinde nikotin barındıran yiyeceklerden yiyebiliriz demiştim (sigarayı bıraktıgımızda hem vücudun dengesini korumak hemde psikolojik destek için ) ama 8-10 kilo patlıcan yiyin demedim.Ayrıca siyah zeytinde diğer gıdalara nazaran içinde daha çok nikotin oldugunu duydum.(bu bilgi tamamen işitsel bir olaydır tıbbi araştırma sonucu değildir. 15-20 kilo zeytin yiyin anlamına gelmesin?.)
Ben sigarayı bıraktığımın ertesi günü sigarayı hatırlatacak çay ve kahveden uzak durdum.El alışkanlığının kaybolması için cebimde leblebi taşıdım.Evde aklıma geldikce (fazla acı olmayan) siyah zeytin yedim.Zeytinin tadı nikotin acılığına yakın olduğu için olabilir belki,benim sigarayı bırakmamda faydalı oldu.
5 yıl oldu arkadaşlar,lütfen sizde bırakın.
MANİSA/ iZMİR /ÇANDARLI
muhabbetci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-2006, 05:17   #16
Epidermoid_Karsinom
Guest

bircok yiyecek maddecinde sigaradakiyle kiyaslanamayacak kadar nikotin vardir. 8-10 kilo patlican ornegi bunun icindi. Tabii ki yiyemezsiniz. O yuzden de nikotini saglayan yiyecekler yenerek sigara birakilamaz. sigara sadece fiziksel degil psikolojik bir bagimliliktir. kendinizi kasmayin benim soylediklerim bilimseldir.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları