|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() degerli arkadaslarimin sigarayi birakmalari beni cok sevindiriyor. fakat sigarayi 2 tane içiyorum oyleyse o benim kolem anlayisi hala sigara bagimlisi oldugumuzu gosterebilir. sizi cok sevdigim ve kisa surede kaynastigim icin tam birakma taraftariyim. hic icmesek ne guzel olur degilmi. gercekten sizleri cok seviyorum artik bu forum benim icin aliskanlik oldu.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() sagolun. sizi tanimadan sevmistim zaten ben. eminim ki siz kardes dost olan Sami bana benim yaptigim gibi imzanizla yardim edebilirsiniz. o uzman denen adami istiyorum bana yardimci olur musunuz
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar;
İlk yazımda ben nasıl bıraktığımı açıklamıştım.Yani bırakıyorum,bırakacağım demedim tamam, içmeyeceğim dedim ve 5 yıla yakın oldu. İçinde nikotin barındıran yiyeceklerden yiyebiliriz demiştim (sigarayı bıraktıgımızda hem vücudun dengesini korumak hemde psikolojik destek için ) ama 8-10 kilo patlıcan yiyin demedim.Ayrıca siyah zeytinde diğer gıdalara nazaran içinde daha çok nikotin oldugunu duydum.(bu bilgi tamamen işitsel bir olaydır tıbbi araştırma sonucu değildir. 15-20 kilo zeytin yiyin anlamına gelmesin?.) Ben sigarayı bıraktığımın ertesi günü sigarayı hatırlatacak çay ve kahveden uzak durdum.El alışkanlığının kaybolması için cebimde leblebi taşıdım.Evde aklıma geldikce (fazla acı olmayan) siyah zeytin yedim.Zeytinin tadı nikotin acılığına yakın olduğu için olabilir belki,benim sigarayı bırakmamda faydalı oldu. 5 yıl oldu arkadaşlar,lütfen sizde bırakın. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() bircok yiyecek maddecinde sigaradakiyle kiyaslanamayacak kadar nikotin vardir. 8-10 kilo patlican ornegi bunun icindi. Tabii ki yiyemezsiniz. O yuzden de nikotini saglayan yiyecekler yenerek sigara birakilamaz. sigara sadece fiziksel degil psikolojik bir bagimliliktir. kendinizi kasmayin benim soylediklerim bilimseldir.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sigara ve Alkol İçeren Resim ve Videolar | Necati ARAT | Forum Kuralları | 26 | 02-02-2010 16:14 |
Sigara Içenlere Bir Sorum Var... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 28 | 30-08-2008 09:39 |
Sigara öldürecek Seni | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 13 | 07-05-2008 11:57 |
Sigara ile yapılan bir deney | Lethe | SAĞLIK | 4 | 04-04-2008 18:05 |
Sigara stresi ! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 18-04-2006 15:08 |