|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() 29 mart cumartesi sabahı
pelikan prizmayla 2 tane baraküda tuttum.Ama ikinci baraküdayı tam çekerken agırlaştı ve makinayı zorlamaya başladı. Kıyıya çıkardım ama iş işten geçmişti.Tahminim ben çekerken yolda başına bir talihsizlik gelmiş ve lüferle tanışmıştı. denizden çıkardığımda resimde görüldüğü gibi bir kısmı ısırılmıştı.Bir kısmı lüfere bir kısmı bize nasip oldu. Ne denir herkes rızkını yermiş. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() inanılmaz ... lüfer avı bu hikaye ile daha çekici oldu.. ellerine sağlık... 1,5 balık av olmuş.. tam parça balık avlaman dileği ile..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş.Lakin bir dahaki sefere en azından yanında bir-iki lüfer takımı bulundurursan kestiği balıktan fleto parça ile o lüferin kendisini de alabilirsin.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyi bir av olmuş lüferide yakalasaymışın,tadından yenmezmiş.. afiyet olsun..barakudayıda nerdeyse bitirecekmiş ...
hakan okur /istanbul 1962 Bu mesaj en son " 30-03-2008 " tarihinde saat 23:07 itibariyle hakan25 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçi sen de çok iyi biliyorsun ama bir konuya dikkat çekmek isterim.Lüferin saldırdığı bölgeyi görmemiz bize "kuyrukaltı yöntemi"nin doğruluğunu bir kez daha gösteriyor.Zaten bu lüfer mahlukatı asla kafaya saldırmıyor.Balığın kafa ile kuyruk arasına bir vuruyor , ondan sonrada gelip bir ısırık alıyor.Isırdığı hayvana bir daha dönüp bakmıyor."Talancı" zihniyetli bir hayvan yani
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yazıyı her halde bana yazdın bu şekil bana bir kaç defa oldu istavritlerin kafasından bir santim gerisinden tam bir v şeklinde koparıyor jilet gibi en az bir kaç tane birden saldırıyor genelde üç dört istavriti alıyorlar eğer balık yarım kalmıssa başkası bir daha alıyor koparamazsa yukardaki ısırık izi gibi iz bırakıyor..diş izi...
![]()
hakan okur /istanbul 1962 Bu mesaj en son " 31-03-2008 " tarihinde saat 04:52 itibariyle hakan25 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkada Lüferle Beraber Gelseydi Süper Olurdu.ama Nasip 1,5 Balikmiş.
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
amiiin hakan abi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler ali .Yarım olan diğerinden daha büyükmüş.lüferde ikisi bir olsun derken biraz fazla kaçırmış ısırığı.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() lüferler şişmanladı diye meğerse bizim ali ilk önce besleyip öyle tutuyormuş...
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22 mart 2008 baraküda | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 23-03-2008 11:30 |
13 mart taşova avı | genc balıkcı tunahan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 14-06-2007 11:04 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |