|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Amatör olarak izmirde kıyıdan avlanıyorum. Bu forumu uzun süre üye olmadan izledim. Sonunda sizlerin bilgilerinden yaralanmak ve bende elimden geldigince katkıda bulunmak icin üye oldum. Kabul ederseniz...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sn. bircupratutamadım,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Hitapta bir sorun yaşamamamız için imza ayarlarınızı yapmanızı rica ederiz. (isim-yaş vb.) Umarım nice çipuralar tutarsınız ve bizimle paylaşırsınız.. Rastgele.. ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin kardeş.İmza ayarlarını bekliyoruz..O kadar içinde yara olmuş ki kendine nick yapmışsın ne diyelim Allah sana çupra nasip etsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim. Avlarınızda şansınız bol, iğneleriniz keskin olsun. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim aramıza hoş geldin, İnşallah katılımcı olursun. Seninde çupralı bir resmini bekliyoruz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim hepinize. İmza ayarlarımı hemen yapıyorum. Çupra konusu ise gercekten bir mesele oldu ben hırs yaptıkça kaçıyorlar. Neyse umarım şansım bu siteyle döner. İlk çupramı buradan ilan edeceğim. Sevgiler, saygılar.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eren kardeş tekrar aramıza hoşgeldin.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Arkadaslar Merhaba | dolcel | Tanışma | 4 | 16-01-2009 22:47 |
Selam Arkadaslar | Fedai | Tanışma | 6 | 10-01-2009 19:48 |
Selam Arkadaslar ... | BLACK SHARK | Tanışma | 0 | 13-03-2008 21:44 |