![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben SEMA DURAN sitenizi çok beyendim amatör balık enbüyük sevdam tüm arkadaşlara bol balıklı günler diliyorum
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz Sema hanım.İmza ayarlarınızı bekliyoruz(forum kuralı gereği).Güzel ve keyifli paylaşımlar dileğiyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Sema hanım aramıza hoş geldin.Paylaşımlarının devamı dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hem de çok hızlı geldiniz.Gerçi başlık farklı ama av için de tebrik ederim.Amatör bir balıkçıya benzemiyorsunuz sanırım mütevazılığınızdan öyle yazmışsınız.Her avınızın bir öncekinden iyi geçmesi dileklerimle...Keyifli paylaşımlar....
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sema hanım aramıza hoş geldiniz. Mordogan avlarınız çok güzel nice güzel avlar diliyorum.Mordaganda çok güzel mercan yerleri var.[aklınızda olsun]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() Sema hanım ailemize hoşgeldin diyorum.rastgelsin üyesi olduğunuz için teşekkür ediyorum.paylaşımların için çok çok sağol.avın içinse tebrikler
![]() herzaman daha iyi avlar sizlerle olsun saygılar ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar,bende aranıza katılmaya çalışıyorum fakat beceremedim herhalde .imza ayarlarının nasıl yapılacağını izah ederseniz sorunsuz katılmak istitorum şimdiden teşekkürler gönlünüze göre avlar.
|
||||
![]() |
![]() |