|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Hepimize Olmuştur ,özellikle Göçmen Olmayan Baliklar Ve Daha Sonra Göçmen Baliklar .neden Beslendiği Yemi Ve Yemleri Yemezde Tüm Hazirliklari Boşa çikartir.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() örneklemek gerekirse ,aynı merada boru kurdu ve midye ile sivri burun karagöz avlarken şimdi kurt ,midye sulünöz,karides,vs alamıyorum .balık var çünkü balıkçıların vali ağlarında görüyorum
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yengeç i hangi balıkta kullanıyorsun,iskorpit
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() recep abi yengeci biz genelde kıyıdan çipura için kullanırız boyut olarakta en uygun boyutlu olanı ise başparmağın tırnağını geçmiycek şekildeki yengeç seçilirse daha verimli olur diye düşünüyorum.saygılar
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamur Olta Yemi | ferhatözkara | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 20 | 24-11-2016 18:30 |
Sazan yemi çeşitleri | Nedim Gürler | TATLI SU AVI | 4 | 30-04-2009 10:14 |
Dİkkat Avlanmanin Yask OlduĞu Yerler | serkan arslan | Resmi Avcılık Duyuruları | 2 | 15-08-2006 19:53 |
Su ürünlerinin Neden Olduğu Gida Zehirlenmeleri | levrek | SAĞLIK | 3 | 02-11-2005 08:52 |