|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Sevgili üyeler bundan böyle profosyonel balıkçılık yapan teknelerle biz amatörlerin balık avı yapmasına izin verilmiyormuş ve cezasının çok ağır olduğunu söylüyorlar, geçen hafta karaburunda 15 yıldır çıktığımız dostumuz da buralarda sahil güvenlik çok sıkmaya başladı müsade etmiyorlar dedi ayrıca 2 hafta önce ürkmez tafaından da aynı yanıtı aldım bilgisi olanlardan yorumlarınızı bekliyorum, bu iş böyleyse biz amatörler illaki tekne mi almalıyız
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan kardeşim; profesyonel bir balıkçı teknesi ile balığa çıkabilmen için: prfesyonel balıkçı ruhsatı alman gerekiyor . Öncelikle bir balıkçı kooperatifine üye olacasın tabi olabilirsen sonra da Tarım il ya da ilçe müdürlüklerinin birinden 2 fotoş nüfus suretiş ikametgahş 2 fotoğraf ve de 25 ytl ile müracaat edeceksin... Kabul ederlerse profesyonel balıkçı olacaksın
![]() ![]() Ya da bir amatör arkadaşının teknesine misafir olacaksın ya da amatör bir tekne alacaksın ![]() Esas sen dua et de yakında bu hükümet balık yerken rakı içenlere ceza yazdırmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan abi oLayın doğruLuk payı yüksek. Limanda herkes hemen hemen herkes profesyoneL baLıkçı beLgesi çıkarttı. Herkeste miço beLgesi var diye gerek duymuyordu kimse bu beLgeyi aLmaya ama öyLe duruma geLdi ki herkes aLdı.
Benim asıL merak ettiğim konu. Bizim teknede herkes profesyoneL meseLa bi kişi aramızda beLgesiz bu yüzden ceza yermiyiz ? 3 profesyoneL bi amatörü götürür mü ![]() SaygıLarımLa.
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Amatör belge çıkarmaya gittiğim zaman bana kapıdaki görevli plakalı tekne ile çıkıyorsan profesyonel belge çıkar demişti.Fakat benim evraklarım amatör için olduğundan amatör çıkarmak zorunda kaldım.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 28-05-2008 " tarihinde saat 22:55 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sanırım balık yakalamak ve yemek mubah değil. bu nedenle yavaş yavaş, alıştıra alıştıra geliyor yasaklar.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() denizlerimiz AB tarafından özelleştirilmiştir rakı desen pahalılıktan
![]() saygılar sevgiler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu Balığı Kofana diye aldım.Doğru Mu? | avcı22 | Su Ürünleri | 20 | 27-02-2009 21:02 |
Doğru Olani Yapmak | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 13:25 |